Polisten kaçan sürücüden ilginç savunma

Polisten kaçan sürücüden ilginç savunma
Aksaray'da bir sürücü, polisin durdurmasına rağmen kaçtı ve polisler anından sürücünün peşine düştü. Kovalamaca yarım saat sürdükten sonra “Polisi görüyorum abi de bana anons ettiğini ayıkmadım ki” dedi.

Pamucak Mahallesi'nde gece yarısı ilginç bir olay meydana geldi. Polis ekipleri, şüpheli gördükleri 68 HZ 616 plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Ancak sürücü ihtara uymayarak kaçmaya başladı.

Polis ekipleri, kaçan aracın plakasını ve yönünü telsizle bildirdi. Aksaray'da polis ile sürücü arasında uzun süren bir kovalamaca yaşandı. Siren sesleri geceye damga vurdu. Kovalamaca, Küçük Bölcek Mahallesi 2621 Sokak'ta sona erdi.

Polis ekipleri, araçtan inen sürücü Mustafa V. (26) ve yanındaki arkadaşı İsmail T. (28) adlı şahısları gözaltına aldı. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada suç unsuru bulunmadı. Sürücü Mustafa V., polise verdiği ifadede, "Polisi görüyorum abi de bana anons ettiğini ayıkmadım ki" dedi. Sürücüye dur ihtarına uymamaktan 951 TL ceza kesildi. Yanındaki arkadaşı İsmail T. ise "Arkadaş tribe girdi kaçtı. Adama 'dur' dedik adam durmadı" şeklinde konuştu. Gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi Amirliğine sevk edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.