Türkiye 2024'e böyle girdi

Türkiye 2024'e böyle girdi
Türkiye'de 2024 yılı coşku ile kutlandı. Vatandaşlar, yeni yılı kutlamak için caddelere indi ve renkli görüntülere sahne oldu.

Ankara'da yeni yıl coşkusu yaşandı. 2024'e girmeye saatler kala şehrin en işlek noktalarında toplanan vatandaşlar, yeni yıla hazırlandı. Kızılay Meydanı ve Tunalı Hilmi Caddesi'nde kurulan sahnelerde sanatçılar canlı performanslar sergiledi. Vatandaşlar da müzik ve dansla eğlendi. Yeni yılın ilk saniyelerinde havai fişek gösterileri yapıldı. Meydanlar ve caddeler renkli görüntülere sahne oldu. Vatandaşlar yeni yıl dileklerini dile getirdi. Polis ekipleri ise alanda güvenliği sağladı.

aw110408-01.jpg

2024 yılına girerken 15 Temmuz Şehit Köprüsü, İstanbul Boğazı ve Haliç, havai fişeklerin ışığıyla aydınlandı. Yeni yıl coşkusunu yaşayan vatandaşlar, gökyüzünde oluşan renkli manzarayı izledi. Dron ile çekilen görüntülerde, havai fişeklerin boğaz köprülerini ve tarihi yapıları nasıl süslediği görüldü. İstanbul'un yeni yıl gecesindeki muhteşem görüntüleri, izleyenleri büyüledi.

4959.jpg

Gaziantep'te yeni yıl kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu. 2024 yılının ilk dakikalarında üniversite meydanını dolduran binlerce vatandaş, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Meydanda kurulan dev sahneye çıkan sanatçılar, sevilen şarkılarını seslendirerek vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. Yeni yılın gelişiyle birlikte meydan havai fişek gösterisiyle aydınlandı.

Vatandaşlar, yeni yıl dileklerini dile getirerek, 2024 yılından barış, huzur ve mutluluk beklediklerini söyledi. Gaziantep'te yeni yıl kutlamaları sakin ve huzurlu bir şekilde gerçekleşti. Meydan ve çevresinde görevli polis ekipleri, olası olaylara karşı tedbirli davrandı.

aw110402-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.