Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor '2 kat fazla ödeyecekler' Kritik tarih belli oldu

Tüm araç sahiplerini ilgilendiriyor '2 kat fazla ödeyecekler' Kritik tarih belli oldu
Zorunlu trafik sigortası için kritik tarih belli oldu. O tarihten sonra değişikliğe gidilecek. O araç sahipleri 2 kat fazla ödeyecek.

Trafik sigortası primlerinde Mayıs ayına kadar her ay yüzde 5 artış kararı alınmasının ardından yeni gelişme daha yaşandı. Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında değişiklik yapılacak.

TÜKONFED Başkanı Turusan Bağcı, konuyla ilgili detayları anlatırken, Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabileceğini söyledi. Bu düzenlemede iyi sürücü indirim alacakken, kötü sürücü ise yüzde 200 fazla para ödeyecek.

shutterstock-133751399-1.jpg

TRAFİK SİGORTASI PRİMLERİ HER AY YÜZDE 5 ARTTI

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren zorunlu trafik sigortasında Mayıs ayına dikkat çekildi. Tüketici Konfederasyonu Sigorta Komisyonu (TÜKONFED) Başkanı Turusan Bağcı, trafik sigortası primlerinin 2024 yılı Ocak ayından itibaren her ay yüzde 5 artacak şekilde düzenlendiğini hatırlatarak önemli bir uyarıda bulundu.

tasit-sigortasi.jpg

MAYIS AYINDAN SONRASINA DİKKAT!

Turusan Bağcı, Trafik sigortası primlerinde yüzde 5’lik artışın Mayıs ayında da devam edeceğini sonrasında ise Mayıs ayı itibariyle trafik sigortasında değişiklik olacağını dile getirdi.

Turusan Bağcı, Mayıs ayında da trafik sigortasında ciddi bir artış olabileceğini sinyallerini verirken, İyi sürücü ile kötü sürücü arasında önemli farklar olduğunun altını çizdi.

zorunlu-trafik-sigortasi-ve-kasko.jpg

FİYATLAR ARTARACAK

TÜKONFED Başkanı Bağcı, iyi sürücü yüzde 50 indirim alabilirken kötü sürücünün yüzde 200’e kadar sürprimi trafik sigortası ödeyebildiğini ifade etti. Bu durumda iyi sürücü ile kötü sürücü arasında trafik sigortası prim farkının 6 kata çıktığını aktaran Bağcı, Mayıs ayında da endekse göre bir artış beklediklerini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.