Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı 'Sosyal medya çalkalandı'

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk nişanlandı 'Sosyal medya çalkalandı'
Ünlü aktör Tolga Sarıtaş, uzun süredir birlikte olduğu moda tasarımcısı sevgilisi Zeynep Mayruk ile hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Sevgililer Günü'nde romantik bir anıya imza atan Sarıtaş, Mayruk'a evlilik teklif ederek nişanlanma sürecini başlattı. Ünlü çiftin nişan töreninden ilk görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Televizyon dünyasının sevilen isimlerinden olan Tolga Sarıtaş, "Güneşin Kızları", "Söz", "Ferhat ile Şirin", "Arıza" ve "Baba" gibi birbirinden başarılı projelerde yer alırken, uzun bir süredir birlikte olduğu modacı Zeynep Mayruk ile evlilik kararı aldı.

tolga-s.jpg

Geçtiğimiz Sevgililer Günü'nde romantik bir sürprizle sevgilisi Mayruk'a evlenme teklifinde bulunduğu öğrenilen Sarıtaş, ikili Çeşme'de düzenlenen özel bir törenle nişanlandı.

Tolga Sarıtaş ve Zeynep Mayruk, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından da sevenleriyle paylaştı. Tören esnasında Tolga Sarıtaş şıklığıyla dikkat çekerken, Zeynep Mayruk da beyaz ve dantel detaylı bir takım elbise tercih ederek büyük beğeni topladı.

evlilik.jpg

Ancak Mayruk'un bu tercihi, sosyal medyada farklı yorumlara neden oldu. Kimileri bu tercihin çok güzel olduğunu belirtirken, bazıları ise fikirlerini "Hiç olmamış" şeklinde dile getirdi. Her ne olursa olsun, çiftin mutluluğu sevenlerini de sevindirdi.

edfg.jpg

oooo.jpg

nisa.jpg

fkhjl.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.