Nurgül Yeşilçay’dan muhteşem rap performansı 'Ben aşkı arıyorum oğlum sen uzaktan kumanda'

Nurgül Yeşilçay’dan muhteşem rap performansı 'Ben aşkı arıyorum oğlum sen uzaktan kumanda'
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden Nurgül Yeşilçay, paylaştığı yeni videoyla beğeni topladı.

Instagram’da takipçilerine eğlenceli videolar çekip paylaşan Nurgül Yeşilçay’dan muhteşem rap performansı geldi. Yeşilçay’ın paylaştığı video sevgilisi Necati Kocabay’dan da yorum aldı. Video, takipçilerini gülümsetti.

nurgul2.webp

SEVGİLİSİNE ‘DİSS’ ATTI

Başarılı oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyada paylaştığı eğlenceli videolarına bir yenisini daha ekledi. Yeşilçay, rap yaptığı videosuyla takipçilerini keyiflendirdi.

Eleştirel mizah içerikli gönderileriyle dikkatleri her zaman üzerine çeken oyuncu, bu defa rap şarkısı yazıp söyledi. Sevgilisine itafen eğlenceli bir müzik oluşturan Yeşilçay, paylaştığı videoya “Artık trip yerine diss atıyorum. Biz kadınların artık drama sevgisi mi dolunay aşkı mı ;)) Bu aralar böyle olan aşkitona göndermelik post” notunu düştü.

nurgul1.webp

Rap müzikte gönderme anlamına gelen ‘diss’ yaptığını söyleyen Yeşilçay’ın videosu pek çok kişi tarafından beğenildi.

“SAYEMDE RAPÇİ OLDUN”

Video Nurgül Yeşilçay’ın kıyafetini sevgilisine gösterip “Nasıl olmuşum aşkım?” sorusu üzerine başlıyor. “Güzel” yanıtını alan Yeşilçay, bir anda rap şarkısına giriş yapıyor.

nurgul-yes.jpg

Yeşilçay, şarkısında “Niye yalan söylüyorsun? Daha geçen gün kilo aldın demedin mi sen? ‘Çok güzel olmuşsun çok güzel olmuşsun’ öyle büyük büyük laflarla… Ben iki saattir içeride hazırlanıyorum sen burada hala altında pijama… Ben aşkı arıyorum oğlum sen uzaktan kumanda. Sözde romantik gece, senin aklın fikrin fırında…” şeklinde devam eden sözlerle ilginç bir rap şarkısı söyledi.

Oyuncunun bu videosu binlerce beğeni ve yorum alırken, sevgilisi Necati Kocabay’dan da yorum geldi. Kocabay, “İyi tarafından bak aşkım, sayemde rapçi oldun” ifadelerini kullandı.

nurgul343443.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.