Simge Sağın'ın Icardi itirafı olay oldu 'Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşmişti'

Simge Sağın'ın Icardi itirafı olay oldu 'Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşmişti'
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin attığı goller sonrasında stadyumda "Aşkın Olayım" şarkısının çalınmasıyla birlikte dikkatler ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın Arjantinli yıldız ile ilgili yaptığı açıklamalara çevrildi.

Simge Sağın, geçen gün grubun lideri Christopher Von Deylen ile İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan bir otelde buluştu. Konserle ilgili medya mensuplarının sorularını yanıtlayan ikili, büyük bir heyecan içinde olduklarını ifade etti.

''GÖRDÜĞÜM EN YAKIŞIKLI FUTBOLCULARDAN BİRİ"

Yoğun tempoda çalıştığını söyleyen ünlü isim, "Hiç şikayetçi değilim bu durumdan. Müzik benim en büyük sevgilim, beni hiç aldatmıyor, üzmüyor ve bırakmıyor. Benim tek aşkım müzik. Bu yüzden sürekli üretim yapıyorum, çok güzel yeni parçalar hazırlıyorum. Keyfim çok yerinde" ifadelerini kullandı.

''Gördüğüm en yakışıklı futbolculardan biri. 'Yakışıklım' parçası ona söylenmeli zaten, ona ne söylense az. Ona bütün şarkılar yakışır, hem başarılı hem çok karakterli biri. Eşi Wanda Nara benden rahatsız olmuyordur, tam tersine beni çok seviyordur.''

Bu ifadelerin ardından Wanda Nara'yı hatırlayan Simge, "Hem başarılı hem karakterli biri. Eşi Wanda Nara benden rahatsız olup kıskanmıyordur, aksine çok seviyordur” diyerek kendisini korumaya almayı da ihmal etmedi!

"ERKEKLERDE ESTETİK ÇOK BELLİ OLUYOR"

Estetikle ilgili düşünceleri sorulan şarkıcı, "Botoks olmadan hayat düşünülemez, yani ben bunu yapmadan duramam. Artık erkekler bile bu yönteme başvuruyor, herkes istediğini yaptırsın ama erkeklerde çok belli oluyor. Biraz daha doğal kalmaları gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"BİR SEVGİLİM OLSA GÜZEL OLURDU"

Aşık olmak isteğini dile getiren ünlü isim, "Umarım aşık olurum, yeniden parlamak ve birini sevmek istiyorum. Özgürce uçmak istiyorum, ayaklarımın yere basmamasını istiyorum. Yalnızlığımı seviyorum ama bir sevgilim olsa güzel olurdu. Tabii bu yoğun tempoda nasıl olacak bilmiyorum, belki de sadece havalimanında tanışabiliriz, benimle tanışmak isteyenler için havalimanına gelsin" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.