Tiktok fenomeninin kahveli saç bakımı viral oldu 'Kepeği yok eden yöntemi açıkladı'

Tiktok fenomeninin kahveli saç bakımı viral oldu 'Kepeği yok eden yöntemi açıkladı'
Sosyal medyada viral olan bakım videolarına bir yenisi daha eklendi. Bir tiktok fenomeninin kahveli bakım videosu binlerce beğeni aldı.

Gün içerisinde sıklıkla tüketilen ve Türk mutfağında özel bir yeri olan içeceklerden biri de kahve... Peki kahve saçlarınızı ölü derilerden arındırarak daha parlak ve yumuşak hale getirebilir mi? Bir sosyal medya fenomeni çektiği ilginç video Tiktok'ta kısa sürede binlerce etkileşim aldı

ŞAMPUANIN İÇİNE SADECE 1 KAŞIK
Saçlarınız hızlı yağlanıyorsa, saçlarınızda kepek problemi varsa, sıklıkla kuru şampuan kullanıyorsanız bu yöntemi mutlaka denemelisiniz. Tiktok fenomeninin iddiasına göre bu yöntem saç diplerini uyararak yeni saçların çıkmasına da sebebiyet veriyor.


KAHVENİN PEELİNG ETKİSİ VAR
Güzellik uzmanlarının belirttiğine göre kahvenin peeling etkisi var. Kahve tanecikli yapısı sayesinde cilde sürüldüğünde ve masajla ciltten arındırıldığında cildinizin ölü derileri atmasını sağlıyor. Bu sebeple de doğal bakım yöntemleri arasında ön plana çıkıyor. Üstelik Türk kahvesinin içerdiği bileşenler cildinizi de besliyor.

NASIL UYGULANIYOR?
Şampuanınızın içerisine bir tatlı kaşığı kadar Türk kahvesi eklemeniz yeterli olacaktır. Sonrasında saçlarınızı masaj yaparak yıkamanız ve ardından ılık bir suyla durulamanız gerekiyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.