Bu meyveler dişlerinizi inci gibi bembeyaz yapıyor

Bu meyveler dişlerinizi inci gibi bembeyaz yapıyor
Diş ve diş etiyle ilgili sorunlarınız varsa uzmanlar medikal diş beyazlatma işlemlerinden uzak durmanız gerektiğini söylüyor. Evde doğal yöntemlerle bembeyaz dişler elde etmek mümkün.

Gün içerisinde gerçekleştirilen aşırı kahve ve çay tüketimi,diş bakımının düzenli yapılmaması gibi faktörler diş beyazlığını ve sağlığını etkilemektedir. Sağlıklı dişlere sahip olmak psikolojik açıdan özgüvenli olmanıza da yardımcı olduğundan dişlere yönelik çeşitli medikal işlemlerle tıbbında gelişmesiyle son yıllarda hızla artış göstemektedir.

MEDİKAL İŞLEMLERE GEREK YOK
Medikal işlemlere para vermeden evde de diş beyazlatmak mümkün sadece birkaç basit adımı uygulayarak evde İnce gibi dişlere sahip olabilirsiniz alternatif tıp bununla ilgili birçok çözüm sunuyor.

ÇİLEK VE KARBONAT

2 tane çilek ve 1 tatlı kaşığı karbonatı bir kase içerisinde birbirine iyice karıştırarak ezdikten sonra dişlerinize uygulayıp 10 dakika kadar beklettikten sonra gargara ile yıkayabilirsiniz bu işlemi sıklıkla haftada iki kere diş rutininize dahil etmeniz durumunda dişleriniz bembeyaz olacaktır.


MUZ KABUĞU

Öte yandan uygulayabileceğiniz bir diğer yöntem ise dişlerinize muz kabuğunun beyaz kısmını sürmektir muz kabuğundan dişlerinize uygun miktarda bir parça keserek bu parçayı dişlerinize sürterek dişlerinizi beyazlatmayı deneyebilirsiniz eğer bu yöntemleri uyguladığınızda dişlerinizde herhangi bir sızlama ya da kanama oluyorsa yöntemleri denemeyin. Eğer kürde kullanılan meyveleri bulamıyorsanız o takdirde sadece karbonat kullanarak dişlerinizi beyazlatmayı deneyebilirsiniz bir çay kaşığı karbonatı diş fırçanızı ıslatarak diş fırçanızın üstüne alın ve dişlerinize daireselli ve yavaş hareketlerle fırçalayın

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.