Süper Lig maçlarını artık o kanaldan izleyeceksiniz 'TFF yayıncı kuruluş ile anlaştı'

Süper Lig maçlarını artık o kanaldan izleyeceksiniz 'TFF yayıncı kuruluş ile anlaştı'
Süper Lig’in önümüzdeki 3 sezonluk yayın hakları için TFF’nin başlattığı ihalede anlaşmaya varıldı.

Süper Lig’i önümüzdeki 3 sezon boyunca hangi kuruluşun yayınlayacağına dair yapılan ihalede mevcut yayıncı beIN Grup teminat mektubu olmadan 4 milyar TL’lik bir teklifte bulunurken, Saran Grup ise teminat mektuplu 140 milyon Euro teklif verdi.

Yapılan tekliflerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) dün yaptığı açıklamada, Süper Lig yayın ihalesine katılan kurumlardan yeterli seviyede bir teklif alınamaması nedeniyle ihalenin iptal edildiğini bildirdi.

İhaleye en yüksek teklifi verdiklerini dile getiren Saran Grup yaptığı açıklamada, TFF’nin bu kararının beIN Grup ile anlaşmaya varmak için kılıf uydurmak olduğunu söyledi.

Öte yandan Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu resmi X hesabından yaptığı bir açıklamada flaş iddialarda bulundu.

ekran-goruntusu-2024-03-01-211316.png

TFF ile beIN Sport’un anlaştığını iddia eden Sabuncuoğlu, “beIN Sports, ihale başında TFF ve Kulüpler Birliği’nin hedeflediği rakam olan 150 milyon Euro barajını son teklifiyle aştı. Süper Lig’in yeni yayıncısı beIN Sports olmak üzere! İş resmi imzaya kaldı.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.