Derbi öncesi Galatasaray’da büyük kriz ‘Yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldı’

Derbi öncesi Galatasaray’da büyük kriz ‘Yıldız oyuncu kadro dışı bırakıldı’
Bu akşam Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray’da büyük bir kriz patlak verdi. Sarı kırmızılıların yıldız oyuncusu kadro dışı kaldı.

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yolunda en kritik maçlarından birine bu akşam çıkacak olan Galatasaray'da büyük bir kriz patlak verdi. Beşiktaş derbisi öncesi sarı kırmızılıların tecrübeli teknik direktörü Okan Buruk ile yıldız oyuncu Sergio Oliviera arasında tartışma yaşandı.

Beşiktaş derbisi öncesi kriz çıktı! Galatasaray'da Okan Buruk ile tartışma yaşayan Sergio Oliviera kadro dışı bırakıldı...

Bir süredir maaşlarını da alamadıkları iddia edilen bazı oyuncular hakkında çıkan dedikodular sonrası Sergio Oliviera krizi patlak verdi.

429884313_18323538820187334_1525045943882891558_n

Kısa süre önce Fatih Karagümrük maçının ardından soyunma odasında Okan Buruk ile sorun yaşadığı iddia edilen Oliviera’nın kalemi kırıldı.

GFdUp3nXQAAuA7Y

Elde edilen bilgilere göre, Beşiktaş deplasmanına saatler kala Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Sergio Oliviera kadro dışı bırakıldı. Kararın gerekçesi olarak ise Oliviera'nın performansı ve soyunma odasındaki umursamaz tavırları ve Okan Buruk ile yaşadığı sorunlar olduğu öne sürülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.