Alperen Şengün yine destan yazdı 'Takımını zafere taşıdı'

Alperen Şengün yine destan yazdı 'Takımını zafere taşıdı'
Bu gece en prestijli basketbol ligi olan NBA'de milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, Phoenix Suns ile karşı karşıya geldi.

Bu gece, tüm dünyadaki en prestijli basketbol ligi olan NBA’de, milli basketbolcularımızdan biri olan Alperen Şengün’ün de forma giydiği Houston Rockets, ile Phoenix Suns ile karşı karşıya geldi.

Houston, Alperen Şengün'ün sözleşmesini uzattı - TRT Spor - Türkiye`nin güncel spor haber kaynağı

Phoenix Suns’ın kendi evi olan Footprint Center’da oynanan dev karşılaşma, milyonları ekranları başına kilitlerken binlerce kişinin de stada akın etmesine neden oldu.

Resim

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nda da forma giyen ve NBA’de gösterdiği olağanüstü performansı ile gündemden düşmeyen, NBA efsanesi olma yolunda hızla ilerleyen ve bizleri gururlandıran, genç yıldız Alperen Şengün’ün de yer aldığı Houston Rockets, rakibi Phoenix Suns’ı resmen sahaya gömdü.

Resim

Houston Rockets, nefes kesen müsabakadan 109’a 118’lik bir skor ile galip gelerek rakibini resmen sahaya gömdü. Temsilcimiz Alperen Şengün ise nerdeyse her zaman olduğu gibi yine takımının sırtlayarak bütün ilgiyi üzerinde toplamayı başardı.

A Milli Basketbol oyuncumuz Alperen Şengün bu dev karşılaşmada, 21 sayı, 2 asist ve 10 ribaund ile ‘Double-Double’ yaparak sergilediği performans ile izleyenleri adeta büyüledi.

PERİYOLAR VE İSTATİSTİKLER

ekran-alintisi-jpg3.jpg

ekran-alintisi-jpg4.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.