Aziz Yıldırım hayatının şokunu yaşadı ‘Futbol dünyasında bir başka Seçil Erzan olayı'

Aziz Yıldırım hayatının şokunu yaşadı ‘Futbol dünyasında bir başka Seçil Erzan olayı'
Bankacı Seçil Erzan’ın yüksek fon vaadiyle futbol dünyasından çok sayıda ismi dolandırmasından sonra bir dolandırıcılık olayı daha oldu.

Fatih Terim’in ardından Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım’ın dolandırıldı. Bankacı Seçil Erzan’ın yüksek fon vaadiyle futbol dünyasından çok sayıda ismi dolandırmasından sonra bir dolandırıcılık olayı daha ortaya çıktı. Futbol dünyasından ünlü bir isim daha eklendi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve kızı Gülşah Yıldırım’ın dolandırıldığı belirtildi. Sabah’tan Arzu Kaya’nın yer verdiği habere göre, Yıldırım ve kızının imzasını taklit ederek Murat E., isimli muhasebeci 763 bin lirayı zimmetine geçirdiği öne sürüldü.

azizyildirim-1.jpg

YÜKLÜ MİKTARI ZİMMETİNE GEÇİRDİ

İddialara göre Temmuz 2022'de kayıplara karışan Murat E., iş yerindeki yetkisini kötüye kullanarak müşterilere yapılması gereken ödemelerde eksiklik gerçekleştirdi. Geri kalan miktarı ise nakit olarak kendi hesabına aktardığı belirlendi. Murat E., şirket sahipleri Aziz Yıldırım ile kızı Gülşah Yıldırım Gordi'nin imzalarını taklit ederek bankalara sahte talimatlar göndererek yüklü miktar parayı zimmetine aldı.

Mahkemeye ifade veren Murat E., 20 yıldır aynı şirkette çalıştığını ancak psikolojik sorunlarının olduğunu ve bu sebeple ani bir kararla işinden ayrıldığını öne sürdü. Müşterilere yapılan ödemelerin Aziz Yıldırım ve kızının talimatıyla yapıldığını savunarak suçlamaları kabul etmedi. Murat E., "Benim hesabıma avans ödemesi de gönderildiği doğru ancak kendim yapmadım” ifadelerini kullandı.

firari-muhasebeci-mahkemede-ortaya-cikti-gulsahyildirimgordi.jpg

HESABINA 763 BİN 500 LİRA GÖNDERİLDİ

Bilirkişi raporuna göre, şirketin banka hesabından Aziz Yıldırım'ın hesabına 763 bin 500 lira gönderildiği ve Murat E.'nin bu parayı nakit olarak çektiği tespit edildi. Ayrıca, gönderilen paranın bir kısmının şirket kayıtlarına geçirilmediği belirlendi.

Mahkeme bu durumun "güveni kötüye kullanma" suçunu oluşturabileceğini belirterek dosyanın ilerleyen süreçlerdeki gelişmelere bağlı olarak değerlendirilmesine karar verdi.

e14c0104f0b4ac949f07f32e8e52a59bc7676f5d.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.