Sosyal medya bu çifti konuşuyor 'Kocasını her gören aynı şeyi zannetti

Sosyal medya bu çifti konuşuyor 'Kocasını her gören aynı şeyi zannetti
Sosyal medyada gündeme gelen enterasan olaylara bir yenisi daha eklendi. Bir kadın kocasının genç gösterdiği gerekçesiyle isyan etti.

TikTok platformunda Abigail adında bir kullanıcı, eşinin genç görünmesi sebebiyle onu tanımayan insanların eşinin yaşından daha küçük olduğunu düşünmesinden rahatsız oldu. Eşiyle birlikte yaptığı sosyal medya paylaşımlarında takipçilerinin kocasını oğlu zannetmesi durumuna tepki gösteren genç kadın, bu durumun duygularını incittiğini ifade etti.

Abigail, TikTok'ta eşi ve eşinin erkek kardeşinin ikiz bebekleriyle bir video paylaşarak takipçilerinden gerçek babayı bulmalarını istemişti. Ancak, eşi Stuart'ın genç görünümü sebebiyle sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çeken bir viral haline geldi. Abigail, bu duruma "Seni kocam Stuart'la tanıştırayım. O 12 değil, 27 yaşında ve ikizlerimin babası" şeklinde yanıt verdi.

ekran-goruntusu-2024-02-21-140746.png

Sosyal medyada eşinin annesi gibi göründüğü yorumlarına tepki gösteren Abigail, "Herkes kocamın çok genç göründüğünü düşünüyor gibi görünüyor. Bu durumun duygularımı inciteceğini biliyorum ama sizce ben kaç yaşında görünüyorum? Lütfen dürüst olun.

ekran-goruntusu-2024-02-21-140754.png

Eğer insanlar benim aslında kocam olan bir çocukla dolaştığımı düşünüyorlarsa, boşanmak tek seçenek olacaktır. Sürekli olarak bana kocamın annesi olup olmadığını soruyorlar" şeklinde isyan etti.

ekran-goruntusu-2024-02-21-140804.png

Bazı sosyal medya kullanıcıları Abigail'in güzelliğini öne çıkararak ona destek olurken, diğerleri olumsuz yorumlara devam etti. Bir kullanıcı, "Yaşlı görünmüyorsun, o sadece ergen gibi görünüyor" yorumunu yaparken, bir diğeri "Evet, bence 10 yaş daha yaşlı görünüyorsun, ama bu seni onun annesi yapmaz" ifadesini kullandı. Üçüncü bir kullanıcı ise "Sevimli bir çift görünüyorlar ve birbirlerini sevdiklerini açıkça görebiliyorlar" yorumunu ekledi.

ekran-goruntusu-2024-02-21-140737.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.