Siirt'te karne heyecanı

Siirt'te karne heyecanı
Siirt il genelinde, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte 92 bin 500 öğrenci karne alarak tatilin tadını çıkardı.

Karnelerin dağıtımı için düzenlenen tören, Kooperatif Mahallesinde bulunan Hasan Altun İlköğretim Okulu'nda gerçekleşti. Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Milli Eğitim Müdürü Salih Sadoğlu'nun katılımıyla gerçekleşen törende, Vali Kızılkaya öğrenci ve velilerle bir süre sohbet ettikten sonra karneleri dağıttı. Vali Kızılkaya, sınıfları ziyaret ederek öğrenci ve velilerle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

aw123658-01.jpg

Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Vali Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada öğrencilere kitap okuma alışkanlığını sürdürmeleri çağrısında bulundu. Vali Kızılkaya, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi dolayısıyla 92 bin 500 öğrencinin karnelerine kavuştuğunu belirterek, öğrencilere güzel tatiller diledi. Ayrıca, karnelerin alınmasında emeği geçen öğretmenlere, okul yöneticilerine ve milli eğitim müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Vali Kızılkaya, "Öğrencilerimizin dinlenirken kitap okumayı ihmal etmemeleri önemli. Tüm öğrencilere bol ve keyifli bir tatil geçirmelerini diliyorum. Öğretmenlerimize, yöneticilere ve milli eğitim camiasına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

aw123658-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.