Sevgilisinin ihanetini böyle ifşa etti! Sosyal medya bu intikamı konuşuyor

Sevgilisinin ihanetini böyle ifşa etti! Sosyal medya bu intikamı konuşuyor
Sevgilisi tarafından aldatıldığını öğrenen kadının intikamı sosyal medyada gündem oldu. Kadın sevgilisini böyle ifşa etti.

Erkek arkadaşıyla birlikte bir Avrupa seyahatine çıkmadan 1 gün öncesinde aldatıldığını öğrendiğini ifade eden bir genç kadın seyahati iptal etmek yerine ilginç bir yola başvurdu. Sosyal medyada “iknowgirl” kullanıcı adıyla tanınan genç kadın 18 aylık sevgilisinin ihanetini tatilde ifşa etmeye karar verdi.

“BİLİYORUM” NOTUYLA PAYLAŞTI

ekran-goruntusu-2023-09-01-095240.png

Sosyal medyada 226 binden fazla beğeni toplayan gönderisinde dokuz haftalık tatilleri sırasında genç kadın erkek arkadaşının Avrupa sembolleri haline gelen yapıların önünde poz vermesini istedi ve elinde tuttuğu kağıtlarla ihaneti bildiğini söyledi. Genç kadın videosunu “Biliyorum” etiketiyle paylaştı.

Mynet'te yer alan habere göre, sosyal medyada yaptığı paylaşımda sevgilisinin Londra’daki Big Ben önünde çekilen bir fotoğrafını paylaşan genç kadın, “Beni aldattığını bildiğimi bilmiyor” yazılı kağıdı tuttu.

ekran-goruntusu-2023-09-01-095257.png

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM YARATTI

Tatil ücretinin yanmasını istemediğini söyleyen genç kadın, "Tüm ilişkimiz boyunca beni aldatan erkek arkadaşımla 9 haftalık bir Avrupa gezisine çıktık. Aldatıldığımı bir gece önce öğrendim ve iptal ederek binlerce dolar kaybetmek istemedim” dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-01-095321.png

Tatil dönüşünde videoyu erkek arkadaşına göndererek ondan ayrıldığını ifade eden genç kadın sevgilisinin ihaneti kabul ederek kendisinden ses kaydıyla özür dilediğini belirtti.

Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü genç kadının hiçbir şey belli etmeden tüm planı yürütebilmesine şaşırdığını dile getirdi.

ekran-goruntusu-2023-09-01-095547-001.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.