Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e olay gönderme

Oğuzhan Koç'tan Dilan Çiçek Deniz'e olay gönderme
Mert Yazıcıoğlu ile sessiz sedasız yollarını ayıran oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç ile adının aşk dedikodularına karışmasına isyan etti.

Son dönemde yüzündeki değişimle dikkat çeken oyuncu Dilan Çiçek Deniz'in adı bir süredir Oğuzhan Koç ile anılıyordu. Güzel oyuncu sosyal medyadan aşk dedikodularına isyan ederek "Hiç tanımadığım" ifadesini kullanınca Koç’tan olay gönderme geldi.

AŞK DEDİKODULARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Mert Yazıcıoğlu ile sessiz sedasız yollarını ayıran oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Demet Özdemir'den boşanan Oğuzhan Koç ile adının aşk dedikodularına karışmasına isyan etti. "Hiç tanımadığım Oğuzhan Koç ile" sözleriyle açıklamasına başlayan oyuncu devamında "Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile fark etmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir... Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım" dedi.

OĞUZHAN KOÇ’TAN OLAY GÖNDERME

Oğuzhan Koç, Dilan Çiçek Deniz'in paylaşımı ve kendisini tanımadığını söylemesi üzerine bomba gönderide bulundu. Sosyal medyadan Afyon’daki konserinin fotoğrafını paylaşan şarkıcı, "Beni tanıyanlara şarkılar söylediğim bir akşam. Teşekkürler Afyon" notuyla göndermede bulundu.

ekran-goruntusu-2023-09-01-110644.png

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.