Selçuk Geçer yatırımcılara seslenerek ‘büyük fırsatı’ duyurdu ‘Ona yatırım yapan zil takıp oynayacak’

Selçuk Geçer yatırımcılara seslenerek ‘büyük fırsatı’ duyurdu ‘Ona yatırım yapan zil takıp oynayacak’
Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek 'büyük yükselişe hazır olun' dedi.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek büyük yükselişe hazır olun mesajını verdi.

Milyonlarca yatırımcı kenarda birikmiş parasını değerlendirmek için farklı yatırım araçlarını tercih ediyor. Bu noktada 31 seviyesine gelen dolar da dikkat çekiyor. Dolarda yaşanan bu yükselişin devam edip ya da etmeyeceği konusu ise araştırılmaya başlandı.

FAİZ ARTIRIMI DOLAR ARTIŞINI ÖNLEYEMEDİ

Merkez Bankası’nın politika faizini yüzde 45 seviyesinde sabit tuttuğunu açıkladı. Dolar ise bu karar sonrası 31 seviyesinde seyretmeyi sürdürüyor. Merkez Bankası, oluşturduğu faiz önlemi ile enflasyon ve kurlar üzerinde düşüş gerçekleştirmeyi amaçlıyor. Ancak her geçen gün artan dolar kuru ise dikkat çekiyor.

dolar-3.jpg

GEÇER: DOLAR 100 LİRA OLACAK

Pek çok yatırımcı ise doların geleceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların geleceği hakkında net konuşarak yatırımcılara çağrıda bulundu.

Geçer, dolar kurunu geçmişten başlayarak anlatmaya başladı. Geçer, “2001 yılında 1,5 milyon liranın üzerinde olan bir dolar kuru karşımıza çıkıyor. 200 katın üzerinde atmış bir dolar kuru var. 8 bin liradan 1,5 milyon liraya çıkmış. Türkiye artık o eski Türkiye değil daha kötü bir Türkiye karşımızda. Yarın veya diğer gün dolar 100 lira olur. 30 lira olmayan dolar kurunun olduğu gerçeğini biliyoruz. Bugün en az 50 lira olan bir dolar kuru ile karşı karşıyayız. Bir sene sonrası için ya da seçimden sonrası 100 liralık Dolar kuru bence çok şaşırtıcı değil” dedi.

gecer-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.