Sağlık Bakanlığı'ndan dev işçi alımı

Sağlık Bakanlığı'ndan dev işçi alımı
Sağlık Bakanlığı’na İŞKUR üzerinden 2023 yılı içinde geniş çaplı bir işçi alımı gerçekleştirilecek. Adayların herhangi bir mülakata girmeyeceği ve KPSS şartı aranmadığı belirtildi.

İŞKUR üzerinden Sağlık Bakanlığı’na 2023 yılı KPSS'siz sürekli işçi alımı gerçekleştirilecek. Bakanlık, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, klinik destek elemanı ve hasta karşılama ile yönlendirme görevlisi gibi temel hastane işlevlerini destekleyecek kadroları işe alacak. Ayrıca hemşire, ebe, sağlık teknikeri, sağlık teknisyeni, ATT ve sekreter gibi sağlık personeli alımları da yapılacak.

KPSS’SİZ VE MÜLAKATSIZ

Bu alımlar için İŞKUR aracılığıyla başvuru süreci işletilecek. Adayların herhangi bir mülakata girmeyeceği ve KPSS şartı aranmadığı belirtildi. İlkokul mezunları da dahil olmak üzere geniş bir kesimin başvurabileceği işçi alımları, kura sistemiyle gerçekleştirilecek. Yani adaylar, başvuru sonrasında kura çekimiyle pozisyonlara atanacaklar.

ALIM YAPILACAK DİĞER KADROLAR

Bunların dışında, elektrikçi, bilgisayar sistem kurulum ve bakım onarımcısı, marangoz, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı, inşaat boyacısı ve boyacı gibi farklı kadrolar için de alım yapılacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.