Renault Megane Eylül ayı fiyat listesi ve bazı teknik özellikleri

Renault Megane Eylül ayı fiyat listesi ve bazı teknik özellikleri
2023 model Renault Megane’ın Eylül ayı fiyat listesi ve teknik özellikleri. İşte detaylar…

Türkiye’de en çok tercih edilen ve kullanıcılarının fazlasıyla memnun kaldığı Renault Megane’ın Eylül ayı fiyat listesi ve bazı teknik özelliklerinden bahsedeceğiz.

JOY

Renault Megane’ın Sedan’ı Türkiyede 3 farklı model seçeneği ile satışa çıkmıştır.

Bunlardan birincisi ‘Joy’ versiyonundaki 1.3 TCe 140 bg. Bu seçenekte 140 beygirlik bir motor, 240 Nm tork üretimi, 6 ileri vites seçeneği sunuluyor, ayrıca bu pakette araç benzinli olarak satılıyor.joy-140bg.jpg

Aynı ‘Joy’ versiyonunun birde 1.3 TCe edc 140 bg seçeneği mevcut. Bu seçenekte 140 beygirlik bir güce sahip, yine 240 Nm tork üretebiliyor, ayrıca bu versiyonda 7 ileri vites seçeneği bulunuyor. Araç benzinli olarak satışa sunuluyor.

joy-2.jpg

TOUCH

İkinci seçenek ise ‘Touch’ paketi. Bu versiyon 1.3 TCe edc 140 bg olarak isimlendirilmiş. Bu modelde 140 beygirlik bir güce sahip, yine 240 Nm tork üretebiliyor, ayrıca bu versiyonda 7 ileri vites seçeneği bulunuyor. Araç benzinli olarak satışa sunuluyor.

touch1.jpg

Yine aynı Touch versiyonunun 1.5 blue Dci edc 115 bg modelini inceleyelim. Bu araç 115 beygir güce sahip, 270 Nm tork üretebiliyor, 7 ileri vites seçeneği ayrıca yakıt tipi olarak dizel kullanması bu otomobili farklı kılıyor.

touch-2.jpg

İCON

Üçüncü ve son seçenek olan ‘İcon’ paketi ele alalım. 1.3TCe edc 140 bg olarak adlandırılan versiyonundan bahsedelim. Bu versiyonda 140 beygirlik bir motor, 240 Nm tork üretimi, 7 ileri vites seçeneği ve yakıt tipi olarak benzin lullanılmakta.

icon1.jpg

Yine ‘İcon’ paketinin 1.5 blue Dci edc 115 bg versiyonunu inceleyelim. Bu versiyonda 115 beygirlik bir motor, 270 Nm tork üretimi, 7 ileri vites seçeneği ve aracın dizel olması bu aracın daha çok tercih edilmesine neden oluyor.

icon2.jpg

EYLÜL AYI FİYAT LİSTESİ

fiyat.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.