Vuslat Doğan Sabancı'nın gözlerini açar açmaz sorduğu ilk soru yürekleri burktu

Vuslat Doğan Sabancı'nın gözlerini açar açmaz sorduğu ilk soru yürekleri burktu
Geçtiğimiz günlerde ailesi ile beraber Yunanistan’da deniz kazası geçiren Vuslat Doğan Sabancı’nın yüzü parçalandı. Ölümden dönen Sabancı'nın gözlerini açar açmaz sorduğu ilk soru yürekleri burktu.

Sabancı ailesinin Leros Adası’nda geçirdikleri kaza tüm ülkede şok etkisi yaratmıştı. Ölümden dönen aileden Vuslat Doğan Sabancı ise ağır yaralar aldı. Doktorlar Sabancı’nın yüzünün parçalandığını açıkladı. Oldukça büyük hasar alan Vuslat Sabancı uyanır uyanmaz ise o soruyu sordu.

GÖZLERİNİ AÇAR AÇMAZ SORDUĞU İLK SORU YÜREKLERİ BURKTU

Vuslat Sabancı’nın kazadan sonra Amerikan Hastanesi’nde tedaviye alındığı ve iki kez ameliyat olduğu öğrenildi. Öte yandan Sabancı’nın en az 10 operasyon daha geçireceği öğrenildi. Kimseyle görüştürülmeyen Vuslat Sabancı’nın ilk sözleri ise resmen yürekleri burktu. Sabancı’nın ağzından dökülen ilk cümleler “Oğullarım sağ mı? Bana onları getirin...” oldu.

HERKESİ DUYGULANDIRDI

Kaza sonrasında büyük bir şok yaşayan Sabancı çifti şuan çocukları ve yakınları dışında kimse ile görüştürülmüyor. Yaşadıkları kaza ile oldukça sarsılan ailenin tedavileri devam ederken Vuslat Sabancı’nın ölümden dönmesi ama gözlerini açar açmaz çocuklarını sorması herkesi oldukça duygulandırdı.

TEDAVİLER DEVAM EDİYOR

İş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimlerinden Ali Sabancu ve Vuslat Doğan Sabancı’nın çocukları ile geçirdikleri kaza sonrasında ilk müdahale için Bodrum’a getirilmişti. Daha sonra Ali Sabancı Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a getirilerek özel hastaneye sevk edildi. Ali Sabancı’nın vücudunda çok kırık olduğu bilgisi elde edilmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.