Proje Kontrolluk fiyat artış oranları belli oldu

Proje Kontrolluk fiyat artış oranları belli oldu
Proje ve kontrolluk işlerinde uygulanacak fiyat artış oranlarıyla ilgili tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe giren Kamu Sektörüne Dahil İdarelerin İhalesi Yapılmış ve İhale Usul ve Şekillerine Göre Fiyat Farkı Hesabında 4 üncü madde gereği, son kademesindeki bekâr bir Devlet Memuru olarak Bakanlık Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Proje Dairesi Başkanının bütün ek ödentileri dahil net maaşının sözleşmeye esas yıl dönemi ile uygulama yılı dönemine ait miktarları arasındaki artış oranları 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren, proje ve kontrollük işlerinde uygulanmak üzere; olarak tespit edilmiştir.

image002.gif

1980-2000 YILLARI FİYAT ARTIŞ ORANLARI

1980-2000 yıllarındaki fiyat artış oranları, 28731 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Proje ve Kontrolluk İşlerindeki Artış Oranları Tebliğindeki o dönemde yer verilmiş oranların 1 inci maddenin 1. fıkrasında yer verilen tabloda 2013 senesinin 2. dönemine karşılık geldiği katsayı ile çarpılması suretiyle bulunur.

TEBLİĞ, YÜRÜRLÜKTEN KALDIRILMIŞTI

Resmî Gazete’de yayımlanan 32277 sayılı, Proje ve Kontrollükte Uygulanacak Fiyat Artış Oranları Hakkında Tebliğ yürürlükten kaldırılmıştı. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren tebliğ, yürürlüğe tekrar girdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.