Murat Kurum'dam İmamoğlu'na kopya yanıtı 'Son yıllara bakıldığında kopya çekilecek bir iş yok'

Murat Kurum'dam İmamoğlu'na kopya yanıtı 'Son yıllara bakıldığında kopya çekilecek bir iş yok'
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, şu anki İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun projelerinin çalındığı iddialarına yanıt verdi.

AK Parti’nin İBB adayı Murat Kurum, “Gıda Toptancıları ve Kuru Gıda Halı Yönetimi ve Esnaf Buluşması’na” ve Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği “Tanıtım ve Eğitim Fuarı”na katıldı.

Murat Kurum son yıllara bakıldığında İBB'de kopya çekilecek bir iş olmadığını söyledi. Başkan adayı Murat Kurum, “Var olan metro hattının temeline hafriyat döktüler. Kopya çekmek istiyorsa gelsin buraya” diye konuştu.

murat-kurum.jpg

'İSTANBUL'DA KOPYA ÇEKİLECEK BİR İŞLERİ YOK'

Murat Kurum, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun projelerinin çalındığı iddiasına da yanıt verdi. Kurum, “Şöyle geriye dönüp baktığımızda İstanbul’da kopya çekilecek bir iş yok. 10 metro ihalesinin üçünü iptal ettirdiler. Üstelik var olan metro hattının temeline hafriyat döktüler. Kopya çekmek istiyorsa gelsin baksın buraya. Söyleyecekleri bir iş, bir eser olmadığı için gündemi nasıl değiştiririm anlayışıyla hareket ediyorlar. Algı ve gündem değiştirme çabalarını biz yıldır gördük artık” diye konuştu.

'EKREM BEYİ KENDİ KENDİNE BIRAKIYORUZ'

muratk2.jpg

Ekrem İmamoğlu'nu kendi haline bıraktıklarını söyleyen Murat Kurum, “Kendisiyle uğraşan, kendisiyle mücadele eden biri... Kendi rakibinin kendisi olduğunu düşündüğüm bir belediye başkan adayımız. O yüzden biz kendi işimize bakacağız. Ona da kendi alanında başarılar diliyoruz” dedi.

'İŞ İNSANLARINI VE ESNAFI İHMAL ETTİLER'

Murat Kurum yaptığı konuşmada mevcut İBB yönetiminin son 5 yılda iş insanları ve esnafı ihmal ettiğini söyleyerek İstanbul’un ticaret ve ekonomisi ile emekçilerinin işlerine çözüm bulunmadığını söyledi. Murat Kurum, İstanbul’un ekonominin öncü şehri olduğunu hatırlatarak risk taşıyan ve hizmet alamayan esnaf ve vatandaşlar için örnek dönüşüm projeleri gerçekleştireceklerini duyurdu.

Murat Kurum diğer yandan şehir içindeki ağır vasıta trafiğinin yüzde 25’ini şehrin dışına çekerek, 6 yeni lojistik merkezi kuracaklarını açıkladı. Kurum bu düzenlemelerin hem trafik sorununu hafifleteceğini hem de esnaf ve vatandaşların iş yapma imkanlarını artıracağını vurguladı.

"BAŞAKŞEHİR'DE YAPTIĞIMIZ KONUTLAR İBB'NİN 5 YILDA YAPTIĞININ KAT KAT FAZLASI"

Konuşmasının ağırlık bölümünü deprem ve trafik sorununa ayıran Murat Kurum, "Sizlerin deprem korkunuzu giderirken ulaşım çilesini de bitirecek adımlarımız olacak. Her alanda bizi görebileceksiniz. Buradaki konutların her birinde benim emeğim var. Temelinden çatısına buraları projelendirdik ve parlayan Başakşehir’in ilk adımlarını birlikte burada attık. Sadece Başakşehir’de yaptığımız konutlar, mevcut İBB’nin 5 yılda yaptığı konutların kat ve kat fazla... Başakşehir’e, Kayaşehir’e gelsinler ve muhteşem tabloyu bir görsünler” diye konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.