Milyoner dilencinin evinden çuval dolusu dolar çıktı 'Polis bile inanamadı 2 kişi parayı zor taşıdı'

Milyoner dilencinin evinden çuval dolusu dolar çıktı 'Polis bile inanamadı 2 kişi parayı zor taşıdı'
Hayatını kaybeden dilencinin serveti dudak uçuklattı. Dilencinin evinden çuval dolusu dolar bulundu. Milyoner dilencinin 380 bin dolar yani 11 milyon 128 bin liradan fazla parası olduğu ortaya çıktı.

Irak’ın başkenti Bağdat’ta geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede hayatını kaybeden yaşlı dilencinin serveti dudak uçuklattı. Öldükten sonra milyoner olduğu anlaşılan dilencinin evinden, 380 bin dolar yani 11 milyon 128 bin liradan fazla parası çıktı. Dilencinin ölmesinin ardından iki kardeşi, ablalarının kimliğini almak için evine gitti ve evde saklanmış milyonlarca Irak dinarı ve altın buldu.

ekran-goruntusu-2023-12-25-132206.png

OLAY YERİNE GELEN POLİS GÖZLERİNE İNANAMADI

Kardeşler buldukları çuval dolu parayı arabaya koyarken mahalle muhtarına yakalandı. Muhtar olayı polise ihbar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri gördüklerine inanamadı. Polis ekipleri evde yaptığı aramada altınlarla birlikte 380 bin dolardan fazla para buldu. Polis, ölen kadının kardeşlerini gözaltına aldı.

ekran-goruntusu-2023-12-25-132117.png

Olay yerinde arama yapan polis memuru Muhammed Salih Mehdi, “El-Kazımiye bölgesinde bir ölüm ihbarı aldık. Olay yerine geldiğimizde ölen dilencinin kimliğini aramak için gelen bir kadın ile bir erkek dilencinin çuvallar içinde sakladığı paraları arabaya taşıyordu” dedi.

İKİ KİŞİ PARALARI ZOR TAŞIDI

ekran-goruntusu-2023-12-25-132111.png

Olay yerinde bir evden çuvallar dolusu parayı arabalarına taşıyan iki kişi gördük ve bu kişileri gözaltına aldık diyen Polis Abdulcebbar Salih, "Hemen merkezi aradık ve orada kavga olmadığını ancak çuvallar dolusu büyük miktarda paranın iki kişi tarafından bir evden çıkarıldığını belirttik. Bütün paraları olay yerinde teslim ettik" açıklamalarında bulundu.

Ölen kadının dilenerek geçindiğini ve komşularının kendisine yemek yardımında bulunduğunu belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.