Başvuru detayları belli oldu 'Kamuya 1360 personel alınacak'

Başvuru detayları belli oldu 'Kamuya 1360 personel alınacak'
Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre 3 kamu kuruluşuna 1360 personel alınacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanlara göre Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu, Gelir İdaresi Başkanlığı ve TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, görev yapmak üzere 1360 personel alınacak.

İlanlara göre Gelir İdaresi Başkanlığı’na sınavla 1271 gelir uzman yardımcısı alınacak. İlana başvurular 15 15 Nisan'da başlayacak ve adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre 5 il tercihi yapabilecek. Başvurular 25 Nisan Perşembe günü itibariyle sona erecek.

Ayrıca Gelir İdaresi Başkanlığı’na 50 devlet gelir uzman yardımcısı alınacak. İlana ön başvurular 7-13 Mart'ta, son başvurular ise 22-28 Mart'ta alınacak.

İki ilan içinde yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınav uygulanacak.

TÜBİTAK 2 PERSONEL ALACAK

TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü’ne 2 personel alınacak. İlana başvurular 3 Ocak tarihine kadar “https://kariyer.tubitak.gov.tr” adresi üzerinden yapılabilecek.

UZMAN VE DENETÇİ ALINACAK

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu kadrolarına 29 uzman ile 8 denetçi alınacak. Adaylar iş ilanına 29 Aralık’tan itibaren http://www.tkdk.gov.tr adresi üzerinden başvuru yapabilecek. Başvurular 7 Ocak Pazar günü sona erecek.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.