Müge Anlı’da stüdyo karıştı 'Görüntüler apar topar yayından kaldırıldı'

Müge Anlı’da stüdyo karıştı  'Görüntüler apar topar yayından kaldırıldı'
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında akılalmaz bir olay yaşandı. Cinayet itirafının geldiği yayında stüdyo birbirine girdi.

Kayıpları bulan, aileleri birleştiren bazen kişilerin cansız bedenlerine ulaşılmasına katkı sağlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında büyük bir olay ekranlara geldi. 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu’nun ensesinden vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı, canlı yayında cinayet itirafı geldi.

Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık Çarşamba günü kayıplara karışan ve hakkında haber alınamayan Mustafa Hakkulu'na dair gelişmeler Müge Anlı tarafından izlenirken, yeni yayında acı bir gelişme yaşandı.

muge-anli3.jpg

Müge Anlı tarafından izleyicilere duyurulan yeni ve acı gelişme, talihsiz adamın cansız bedeninin dere yatağında bulunması oldu. Mustafa Hakkulu, kaybolduğu zamandan 12 gün sonra ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Yayında verilen kara haber aileyi perişan etti.

CANLI YAYINDA SICAK GELİŞME

Mustafa Hakkulu’nun acılı ailesi, programda talihsiz adamı bulmak isterken Müge Anlı’nın bildirmesi üzerine ölüm haberiyle karşı karşıya kaldı ve anında stüdyo birbirine girdi. Canlı yayında ayaklanan acılı ailenin etrafa küfürler savunması apar topar önlenerek o anda yayından alınarak devreye VTR sokuldu. Ardından önemli bir gelişme daha yaşandı.

muge-anli4.jpg

CİNAYET İTİRAFI GELDİ

Mustafa Hakkulu’nun kaybolduğu olay gününde talihsiz adamı son kez gören kişilerden arkadaşı İsa, canlı yayında cinayet itirafı yaptı ve arkadaşını hayattan kopardığını anlattı.

Ailenin artan gerginliği, programın bir süre ekranlara gelmemesine neden oldu.

Olay günü Mustafa Hakkulu’na para verdiğini ifade eden zanlı, canlı yayında cinayet itirafıyla izleyicileri sarstı.

muge-anli-itiraf.jpg

CİNAYET BÜRO EKİPLERİNDEN GÖZALTI

Olay günü bir araya gelen Mustafa Hakkulu ve zanlı İsa, Hakkulu’nun eşiyle beraber olmak istediğini söyleyerek Hakkulu ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesiyle Hakkulu'nu öldürdüğünü itiraf etti.

DERE YATAĞINDA BULUNDU

Akşam saatlerinde Postkabasakal Mahallesi’nde tarladan evine doğru yürüyen bir çiftçi, yol kenarında bulunan dere yatağında cansız bir beden gördüğünü jandarmaya ihbarda bulundu. Bunun üzerinde olay yerine giden ekipler, bir erkek cesedinin bulunduğunu tespit etti.

mugeanli4.jpg

Son incelemeler üzerine cansız bedeni bulunan kişinin 13 Aralık’ta kaybolan ve arama çalışmaları süren Mustafa Hakkulu olduğu ortaya çıktı. Başının arkasından silahla vurulduğu tespit edilen talihsiz adamın cansız bedeni morga kaldırıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.