Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 40 personel alımı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden 40 personel alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 38 sözleşmeli Mühendis ve 2 sözleşmeli Tekniker alımı yapılacağını Resmi Gazete'de açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye'de hava durumu tahminleri ve iklim bilgileri sağlayan önemli bir kurumdur. Merkez ve taşra teşkilatı, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilmek üzere Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde belirli birimlere alım yapmaktadır.

2022-KPSS (B) grubu P3 ve P93 puan sıralaması esas alınarak yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın en az 50 (elli) puan almış adaylar arasından 38 (otuz sekiz) sözleşmeli Mühendis ve 2 (iki) sözleşmeli Tekniker alımı gerçekleştirilecektir. Sıralamaya girenlerin 2 (iki) katı kadar yedek aday da belirlenecektir. Asil kazananlardan müracaat etmeyen, başvuru süresi içerisinde istenilen belgeler ile başvuru yapmayan, aranan şartları taşımadığı tespit edilen, feragat eden veya ataması yapılmasına karşın görevine başlamayanların yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Bu süreç, kurumun etkin çalışmasını sağlamak amacıyla titizlikle yürütülmektedir.

xsz.jpg

hgnfb.jpg

vfdcsa.jpg

b-vfscdsx.jpg

mjhnbgv.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.