Kırmızı ışıkta duran minibüse otomobil çarptı 1 ölü 2 yaralı

Kırmızı ışıkta duran minibüse otomobil çarptı 1 ölü 2 yaralı
Konya’da kırmızı ışıkta duran servis minibüsüne otomobilin arkadan çarpması sonucu, çarpan aracın sürücüsü yaşamını yitirdi. Kazada bir kişi de yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sularında merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi Büyük Hizmet Caddesi üzerinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, Osmanlı Caddesi istikametinden Sümeyye Caddesi istikametine seyir halinde olan Sefer Adıgözel idaresindeki Tofaş marka otomobil, Sümeyye Caddesi'nde ışıklı kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen İ.E. idaresindeki minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile otomobil hurdaya döndü.

kirmiziisik2.jpg

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansa alınan otomobil sürücüsü 47 yaşındaki Sefer Adıgözel, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Minibüste bulunan ve hafif yaralanan H.K. ve S.E. de gelen ambulansla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Kısa süreliğine trafiğe kapanan cadde, araçların yoldan çekilmesinin ardından tekrar trafiğe açıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.