Kuşadası'nda 5 yıldızlı otelde yangın

Kuşadası'nda 5 yıldızlı otelde yangın
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülerek kontrol altın alındı.

Türkmen Mahallesi'nde bulunan Akyar Konakları'ndaki 5 yıldızlı bir otelde, saat 17.00 sularında elektrik tesisatından kaynaklanan bir arıza nedeniyle yangın meydana geldi.

Yangın, hızla otelin alt katında yer alan mutfağa sıçradı ve plastik kabloların tutuşmasıyla dumanlar otel geneline yayıldı. Anında devreye giren yangın alarmı sayesinde otel personeli, yerli ve yabancı turistleri tahliye etmek için harekete geçti.

Olayın ihbar edilmesi üzerine, otele sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yoğun duman nedeniyle etkilenen misafirler, otel personeli ve sağlık görevlilerinin yardımıyla güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı. Ardından ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındılar.

Aydın Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı ve özverili çalışmaları sayesinde yangın kontrol altına alındı. Şans eseri yangında ölen ya da yaralanan olmaması, büyük bir teselli kaynağı oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.