Ahmet Nur Çebi 'Beşiktaş’a aşığım, aşık'

Ahmet Nur Çebi 'Beşiktaş’a aşığım, aşık'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, olağan idari ve mali genel kurul toplantısında genel kurul üyelerine seslendi. Çebi, “Ben 6 yaşında ilkokula önlüğümün altında Beşiktaş formasıyla gittim. Ben o günden beri Beşiktaş’a aşığım, aşık” dedi.

"Beşiktaş'ta idari ve mali genel kurul toplantısı, Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleşti. Toplantıya, Başkan Ahmet Nur Çebi de katılarak genel kurul üyelerine seslendi.

Çebi, 6.5 yıl ikinci başkanlık ve 4.5 yıl başkanlık yaparak, göreve geldiği genel kurula teşekkür etti. Kendi Beşiktaş sevdasını vurgulayarak, çocukluğundan beri kulübe olan bağlılığını anlattı. Kulübün mali sıkıntılarını banka yapılandırmasıyla başladıklarını ve birçok zorluğu aşmak için çaba harcadıklarını dile getirdi. UEFA'ya verilmesi gereken temiz kağıdı ekim sonuna erteleyerek önemli bir adım attıklarını belirtti.

Pandemi sürecinde maddi zorluklarla karşı karşıya kaldıklarını ve alacaklıların ısrarlı taleplerine rağmen ödemeleri ertelemek zorunda kaldıklarını açıkladı. Ancak bu süreçte Beşiktaş'ın onurunu korumak adına mücadele ettiklerini vurguladı.

Başkan Çebi, kulübün mali yapısını düzene soktuklarını ve bankalar dışında herhangi bir borçlarının kalmadığını ifade etti. Özellikle transferlerin ve yapılan anlaşmaların kulübe finansal açıdan katkı sağladığını belirtti.

Gelecek yönetimlere, önceki dönemi bağımsız bir kuruluşa denetlettirme tavsiyesinde bulundu. Ayrıca, kulübün karşı karşıya olduğu dava ve sorunlara da açıklık getirdi. Taraftarın önemine vurgu yaparak, Beşiktaş'ın her zaman bir bütün olduğunu ve birlikte hareket etmeleri gerektiğini dile getirdi.

Ahmet Nur Çebi, deprem gibi acil durumlarda da Beşiktaş'ın toplumsal sorumluluklarını üstlendiğini ve bu konuda öncü olduklarını söyledi. Ayrıca, TFF başkanıyla yaşadığı mücadeleleri ve kulübün duruşunu da özetledi.

Toplantıda yapılan transferlere ve gelecekle ilgili hedeflere de değinen Çebi, kulübün yetiştirdiği genç futbolcuların önemine dikkat çekti ve yapılan transferlerin hoca tarafından istendiğini belirtti. Kendi dönemlerinde kulübün elde ettiği başarıları ve yapılan güzel işleri örnek gösterdi.

Hüseyin Yücel'in kontratı ve kiralanması hakkında da açıklamalarda bulunarak, kulübünün yasal haklarını korumaya çalıştıklarını ve bu süreci adil bir şekilde yönettiklerini ifade etti.

Son olarak, genel kurul üyelerine, gelecek yönetimi destekleme çağrısı yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Beşiktaş'ın gelecekteki başarıları için umutlu olduğunu belirtti."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.