Koltuk değnekli şahıs meyve bıçağıyla kuyumcu soymaya kalktı

Koltuk değnekli şahıs meyve bıçağıyla kuyumcu soymaya kalktı
İstanbul'da koltuk değnekli bir kişi, elindeki meyve bıçağıyla kuyumcu soyma girişiminde bulundu. O görüntüler kameraya kaydedildi.

İstanbul''un Fatih ilçesinde meydana gelen olayda, koltuk değnekli bir şüpheli, elindeki meyve bıçağıyla kuyumcuyu soymaya kalkıştı. Dükkan sahipleri, soyguncuyu etkisiz hale getirerek polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler şüpheli M.K.''yi gözaltına aldı. Yaşanan olayın görüntüleri kameraya kaydedildi.

Fatih''te koltuk değnekli şüpheli elindeki meyve bıçağıyla kuyumcu soymaya kalkıştı. Kuyumcuda çalışan 2 kardeş tarafından etkisiz hale getirilen şüpheli daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken soygun girişimi güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. 

Olay, Fatih Şehremini Mahallesi''nde dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Koltuk değnekli M.K., cadde üzerinde bulunan bir kuyumcuya girdi. M.K. daha sonra yanındaki meyve bıçağını kuyumcuda çalışan 2 kardeşe çekerek altınları istedi.

Kardeşler, şüpheliyi ikna etmek için uzun süre uğraşırken şüpheli M.K., koltuk değneğiyle vitrinin camını kırdı. Bunun üzerine kardeşlerden bir tanesi kendisini korumak için aldığı süpürgeyle şüpheliyi etkisiz hale getirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli M.K.''yi gözaltına aldı. 

KUYUMCU SOYGUNU GÜVENLİK KAMERASINDA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, şüpheli M.K.''nin kuyumcuya girerek altınları istediği ve vitrinin camını kırdığı görülüyor. Görüntülerde daha sonra ise kuyumcu çalışanı 2 kardeşin şüpheliyi etkisiz hale getirip polise teslim ettiği görüldü. 

SADECE CAMI KIRABİLMİŞ

Kuyumcu dükkanının sahibi Erol Akçalı olaya ilişkin, "Dün 16.00 sıralarında 2 oğlum buradaydı. Kapıdan genç bir arkadaş giriyor. Daha sonra beklemeye başlıyor. Çocuklar da ''Buyrun yardımcı olalım'' diyorlar. Tahminimce madde etkisinde olan arkadaş cebinden meyve bıçağı çıkarıyor. Koltuk değneğini de kullanıp tezgaha vuruyor ve altınları istiyor. Bizim çocuklar da ''Buyur otur sana yardımcı olalım'' diyorlar fakat o daha çok sinirlenip koltuk değneğiyle vitrinin camını kırınca benim çocuklar üzerine yüklenip etkisiz hale getiriyorlar. Sonra da polise haber veriyorlar polisler de gözaltına alıyorlar. Bir zararımız yok sadece camı kırdı" ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.