TikTok rezaletine devlet el attı

TikTok rezaletine devlet el attı
TikTok'ta isimli sosyal medya uygulamasında canlı yayın açan "Karagül" takma adlı kullanıcı Merve C., canlı yayında çocuklarına şiddet uyguladı. Görüntülerin sosyal mecralarda yayılması üzerine devlet harekete geçti.

TikTok'ta isimli sosyal medya uygulamasında neredeyse her gün yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi. Bursa'da yaşadığı öğrenilen "Karagül" kullanıcı adıyla TikTok'ta canlı yayın açan Merve C. adlı kadının, canlı yayın sırasında çocuklarına uyguladığı şiddet sosyal medyada gündem olmuştu.

ekran-alintisi.jpg

Canlı yayındayken kafasını kapıya çarparak yaralanan oğlunun kafasından kan akmasına rağmen istifini bozmandan canlı yayına devam eden Merve C., kendisini eleştirenlere de ağız dolusu hakaret yağdırdı. Rahat rahat yayın yapabilmek için oğlunu banyoya kilitleyen, 'SMA hastalarına yardım etmeyin' ifadelerini kullanan ve Atatürk ile de dalga geçen Merve C., bir lokantada yemek yerken yaptığı canlı yayın esnasında polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

ekran-alintisi-jpg1.jpg

Hakkında soruşturma başlatılan Merve C.'nin canlı yayınları sırasında yaşananların ardından harekete geçen Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü de Merve C.'nin 3 çocuğunu devlet korumasına aldı. Pedagog görüşmesi için 3 çocuğunun da çağırıldığını ve ardından çocuklarının elinden alındığını söyleyen Merve C., serbest bırakıldıktan sonra yine yayın açarak çocuklarının kıyafetleri koklayıp duygu sömürüsü yaptı.

REZALETLER BİTMEK TÜKENMEK BİLMİYOR

TikTok adlı sosyal medya uygulaması, tabiri caizse sosyal medyanın lağım çukuruna dönüştü. Neredeyse her gün rezilliklerin, ahlaksızlıkların paylaşıldığı bu mecrada, bunun gibi pek çok örnek mevcut.

Müstehcen görüntüleri ile gündeme gelen ‘Laz Kızı’, yatak odasında canlı yayın açan karı koca çift, beğeni ve para kazanabilmek için daha nice görüntü.

Bir yandan bu uygulamayı kullanan milyonlarca vatandaş varken, diğer yandan da uygulamaya erişim engeli getirilmesini isteyen milyonlarca insan…

Bu ve benzeri uygulamalar için yeni yasal düzenlemelerin getirilip getirilmeyeceği merak konusuyken, bir şey yapılmazsa bunun gibi olayları görmeye edileceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.