Koç Holding hisseleri çakıldı 'O iddia borsayı karıştırdı'

Koç Holding hisseleri çakıldı 'O iddia borsayı karıştırdı'
Gazeteci Enver Aysever'in, Ekrem İmamoğlu ve Koç Holding hakkında öne sürdüğü iddia Borsa İstanbul'u karıştırdı.

Gazeteci Enver Ayserver, YouTube üzerinden gerçekleştirdiği bir yayında Türk siyasetine ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu. Aysever, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Koç grubuyla anlaştığını öne sürdü.

enver-aysever.jpg

İmamoğlu’nun, Koç grubundan aldığı destek ile cumhurbaşkanı olacağını öne süren Aysever "Bakın benim gördüğüm bir şey var. Ali Koç'un Fenerbahçe başkanlığını bırakacağım demesinden, Rıza Akpolat'ın güçlenmesine, birkaç sembolik alevinin mesleğinin içerisine koyulmasına kadar, Ekrem Bey Karadeniz'deki büyük bir gücü de arkasına alarak Koç Grubu'yla da uzlaşarak müthiş bir hazırlık yapıyor. Ekrem Bey bana göre özellikle Koç Grubu'nun desteğiyle Türkiye'de yeni bir Cumhurbaşkanı olacak." İfadelerini kullandı.

KOÇ’TAN O İDDİALARA YALANLAMA

Koç grubundan yapılan açıklama ile Gazeteci Enver Ayserverin iddiaları yalanlanırken, konunun yargıya taşınacağı açıklandı. Koç grubundan konuya ilişkin yapılan açıklamada "Asılsız iddiaların kamuoyunda kasıtlı bir şekilde yanlış algıya yol açmak için gündeme getirildiğini dikkatle gözlemliyoruz. Gerçek dışı iddialarla topluluğumuzun hedef alınmasına asla izin vermeyeceğiz" ifadeleri kullanıldı.

KOÇ HOLDİNG HİSSELERİ DEĞER KAYBETTİ

Gazeteci Enver Aysever’in iddialarının ardından Borsa İstanbul’da işlem gören Koç Holding A.Ş. (KCHOL) hisseleri dünü neredeyse yüzde 1 değer kaybederek kapadı. Yatırımcılar, Koç Holding hisselerindeki fiyat değişimlerini yakından takip ediyor.

44.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.