Kızılcık Şerbeti 39. bölüm 2. fragmanı heyecanı arşa çıkardı Yeni bölüme geri sayım başladı

Kızılcık Şerbeti 39. bölüm 2. fragmanı heyecanı arşa çıkardı  Yeni bölüme geri sayım başladı
Show TV’nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti 39. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni fragmanda yaşananlar heyecanı doruklara çıkarıyor.

Her cuma akşamı 20.00’da Show TV ekranlarına gelen olaylı dizi Kızılcık Şerbeti, birbirine zıt muhafazakar ve modern iki ailenin yaşamını konu ediniyor. Bu haftaki konusu merakla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm öncesinde iki fragmanı yayınlanan 39. Bölümünün detayları belli oldu.

KIVILCIM İLE ÖMER BOŞANIYOR

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Ömer ile Kıvılcım’ın adliye çıkışında yan yana geldiği görülüyor. Tokalaşıp vedalaşan ikilinin boşandıkları anlaşılıyor. Ömer “Bana acımasındansa, benim için üzülmesindense böylesi daha iyi. Bunu ona yapamam” sesiyle konuya açıklık getiriyor.

kizilcik3.jpg

PEMBE’NİN GÖZLERİNDEN ATEŞLER ÇIKIYOR

Kızı ile karşılıklı konuşan Pembe, öfkeli bir şekilde “O Umut efendi kimden kız aldığını bilecek, ona göre davranacak.” sözleriyle kendisini ifade ediyor. Arada kalan Nursema’nın yeni bölümde nerede duracağı, kimin yanında yer alacağı merak konusu.

kizilcik4.jpeg

KIVILCIM VE ERTUĞRUL YAKINLAŞMASI GERİYOR

Henüz Kıvılcım ile yeni boşanan Ömer, oğlundan Ertuğrul’un Kıvılcım ile olan yakınlığını öğreniyor. Fragmanda görülen bu yakınlaşma seyircinin de merakını uyandıracak gibi görünüyor. Yeni bölümde yaşanacaklar şimdiden merak edilmeye başlandı.

Kıvılcım ise Alev’le karşılıklı konuşurken “Birisini seviyorsan o da seni sevmek zorunda değil” diyor.

“KOCANIZLA TEKRAR EVLENECEKSİNİZ”

Doğa’nın planları açığa çıkmışken, eli kolu bağlı kalmıyor. Avukatıyla görüşen Doğa’ya yeni şoke edici ifadeler geliyor. Doğa’nın avukatı “Şimdi baştan başlamamız gerekiyor. En başından. Kocanızla tekrar evleneceksiniz.” diyor. Bu anlarda Doğa’nın şaşkınlığa uğradığı fark ediliyor.

kizilcik5.webp

Alev ise Doğa’ya, bir yola girdiyse avukatının her dediğini tek tek yapması gerektiğini tavsiyesinde bulunuyor.

Dizinin ikinci fragmanında Fatih’in, “Doğa çok mutlu ol ama bence buna gerek yok” ifadeleri dikkat çekiyor.

İLK FRAGMANDA OLAYLARIN KARMAŞIKLIĞI DİKKAT ÇEKİYOR

Yayınlanan ilk fragmanda Ömer ile Kıvılcım’ın boşanma duruşmaları görülüyor. Ömer’in boşanma kararı almasının nedeninin hastalığı olduğu, söylediklerinden anlaşılıyor. Ancak Kıvılcım gerçeği bilmiyor.

Nilay sonunda doğuma alınıyor. Doğa’nın yanında olması Nilay’a güven veriyor.

Fatih ile Mustafa’nın ilk fragmanda barıştıkları da ekrana yansıyor. “Sen her zaman çok iyi bir ağabeydin, şimdi de çok iyi bir baba olacaksın” diyen Fatih, ağabeyine sarılıyor.

“Hani ben her şeyinle kabul edersem seni sen de beni kabul edecektin” diyen Fatih’e Doğa “demek ki benim nefretim daha büyükmüş” karşılığını veriyor. Fatih ise “hayır Doğa, senin aşkın daha büyük” diyor.

"Bize karışılmadığında biz gerçekten çok mutluyuz" diyen Umut, Abdullah’ın dönüp gitmesine neden oluyor.

Doğa Fatihle konuşuyor ve "Şu evlilik meselesini halledelim, çocuğumuz için evlenelim” ifadelerini kullanıyor. Ancak ikinci fragmandan Fatih'in vazgeçtiği gibi bir izlenim doğuyor.

İzleyicinin karışan akılları, yeni bölüm için geri sayımı artırdı. Cuma günü Show TV ekranlarında yayınlanacak dizinin sevenleri heyecanla bekleyişe geçti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.