'İddialar kafaları karıştırdı' Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Söylenti nereden çıktı?

'İddialar kafaları karıştırdı' Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Söylenti nereden çıktı?
Ünlüler dünyasının gözde çifti Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hakkında ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı. Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’ı aldattı mı? İşte merak edilen detay…

Son günlerde ihanet iddialarıyla magazin dünyasının çalkalanmasına neden olan konulardan biri Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal evliliği oldu. Birçok kişi, ikilinin iddialar üzerine yapacağı açıklamayı beklemeye koyuldu. Hatta bu süreçte bazı kişiler tarafından ‘Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal boşandı mı’ soruları da sorulmaya başlandı. Peki, gerçekte Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’ı aldattı mı, ünlü çift neden gündeme geldi?

KENAN İMİRZALIOĞLU SİNEM KOBAL’I ALDATTI MI? SÖYLENTİLER NEREDEN ÇIKTI?

İddiaların odağındaki isim Kenan İmirzalıoğlu, 7 yıllık eşi Sinem Kobal’ı aldattığı söylentileriyle gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu ve sunucu İmirzalıoğlu’nun eşi Sinem Kobal’ı aldatıp aldatmadığını merak eden pek çok insan arama motorlarında da bu konuyu sıklıkla aratmaya başladı.

‘Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal’ı aldattı mı?’ sorusu o kadar büyüdü, iddia o kadar fazla gündemde kaldı ki, ikiliden bir yanıt beklenmeye başladı. Peki, Kenan İmirzalıoğlu’nun Sinem Kobal’ı aldattığı iddiası nasıl ortaya atıldı?

X isimli sosyal medya platformunda kimliği gizli bir kullanıcı Kenan İmirzalıoğlu’nun yedi yıldır evli olduğu Sinem Kobal’ı aldattığı iddiasını ortaya attı. Kimliği belirsiz kullanıcı gönderiye “Selana aldatıldın, haber doğru. ‘Sete gidiyorum' diyerek aldatmış” yazarak ortalığın karışmasına neden oldu. İddialar sonrasında herkes çiftten bir cevap gelmesini beklemeye başladı.

Kafası karışan pek çok internet kullanıcısı ‘Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal boşandı mı?’ tarzı soruları da sıklıkla sormaktan çekinmedi. Arama motorlarında bile konuyla ilgili araştırmalar yapıldı.

‘KENAN İMİRZALIOĞLU SİNEM KOBAL’I ALDATTI MI’ SORULARINA YALANLAMA

Kafa karışıklığına neden olan konuyla ilgili açıklama çift tarafından 2. Sayfa isimli programa geldi. Çift, ortaya atılan söylentinin gerçek dışı olduğunu, evliliklerinin sorunsuz şekilde devam ettiğini belirtti.

kenan.jpg

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu şarkıcı Edis’in doğum gününde mutluluk pozları vererek iddialara son noktayı koydu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.