Kızılcık şerbeti 45. Bölüm 2. Fragmanı intikam ateşiyle tutuşuyor 'Pembe ve Rüzgar evleniyor mu?'

Kızılcık şerbeti 45. Bölüm 2. Fragmanı intikam ateşiyle tutuşuyor 'Pembe ve Rüzgar evleniyor mu?'
Show TV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Pembe ve Rüzgar’ın intikam çanları çalıyor.

Usta oyuncuları bir araya getiren Kızılcık Şerbeti dizisi Show TV ekranlarına her Cuma akşamı geliyor. Her bölümde şoke edici detayların yer aldığı dizinin 45. Bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni fragmanında Rüzgar ve Pembe’nin el ele görüntüsü ekranlara geliyor. Peki, yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek? 45. bölümde neler yaşanıyor? Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümüyle ilgili çarpıcı detaylar…

kizilcik-serbeti.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

Pembe, Doğa’nın damarına basmayı sürdürüyor. Doğa’ya ve Alev’e ‘metres’ yakıştırması yapan Pembe, sınırları zorlayarak “Fatih seninle asla evlenmeyecek. Sen de aynı teyzen gibi olacaksın, size yakışan bu!” sözlerini söylediği görülüyor.

“Annen bir an önce kendine gelsin, yoksa ben onu kendine getirmesini bilirim” diyen Doğa, Fatih'i iyice etkisi altına alıyor.

kizilcik-serbo-3209584.jpg

ZORLUKLAR SÜRÜYOR

Alev, “Bu iş senin sandığın gibi güzellikle hallolmayacak” diyerek Abdullah’ı uyarıyor.

Yeni bölüm 2. fragmanında Nilay’ın da Alev’in dükkanına gidip masayı devirmesi, şaşkınlığa neden oluyor ve dizi için heyecanlı bekleyişi daha da alevlendiriyor.

PEMBE VE RÜZGAR EL ELE

Pembe Rüzgar ile bir anlaşma yapmaya gidiyor. Rüzgar ile partilerde boy gösteren Pembe’nin videosu ekranlara düşünce Alev ve Abdullah bu anları görüyor.

Yeni bölümün heyecanlı bekleyişini artıran bu sahne sonrası izleyici “Pembe ve Rüzgar evleniyor” yorumlarını yapmaya başladı. Acaba Pembe ile Rüzgar ne anlaşması yaptı? 45. bölümde bu iki karakterin evliliği söz konusu olacak mı, soruları şimdiden merak edildi.

kizil.jpg

DOĞA'NIN İNADI TEYZESİNE DESTEĞE DÖNÜŞTÜ

Yeni fragmanda Doğa’nın teyzesine destek çıktığı görülüyor. Doğa, teyzesi Alev’i bir inat uğruna eve sokmaya kararlı. Bunun için Alev’in yanında olacağını vurgulayan Doğa, “Bundan sonra herkes haddini bilecek. Senin soyadın Ünal olana kadar da boşanmaya hiç niyetim yok” diyerek diziyi seven kesim için yepyeni bir tartışma konusu yaratıyor.

kizilcik2serbo.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?
Her Cuma akşamı Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti 29 Aralık'ta yeni bölümü olan 45. bölümüyle ekranlara gelecek ve sevenleriyle buluşacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.