Yalı Çapkını nerede çekiliyor 'Sevenleri merak ediyor Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor'

Yalı Çapkını nerede çekiliyor 'Sevenleri merak ediyor Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor'
Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını nerede çekiliyor diye merak ediliyor. Pek çok internet kullanıcısı bu detayı merak ediyor.

Yalı Çapkını dizisi, etkileyici konusu ve karakterleriyle dikkat çekiyor. Dizinin nerede çekildiği ise dikkat çekiyor. İhtişamlı setiyle merak uyandıran dizinin çekildiği yer ile ilgili sorular arama motorlarına yöneltiliyor. Peki, Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor?

yalicapkini.jpg

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR? EV KİMİN?

Her hafta merakla beklenen yeni bölümleriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin kadrosunda usta oyuncular yer alıyor. Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Beril Pozam, Ersin Arıcı, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Öznur Serçeler, Yiğit Tuncay, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı gibi isimleri bir araya getiren yapımdaki ev dikkatleri çekiyor.

yali-capkini2.jpg

Dizide, Korhan ailesinin hayatı konu ediliyor. Ailenin dedesi Halis Ağa, torunu Ferit’in evlenmesini istiyor ve olaylar bu şekilde başlıyor. Peki, Yalı Çapkını ev kimin? Sosyal medyada en çok sorulan bu soru birçok kişi için önemli.

Öyleyse Yalı Çapkını dizisi hangi yalıda çekiliyor?

yali2.jpg

Gaziantep’te başlayan dizinin çekimleri, sonradan İstanbul’a taşındı. İstanbul’da gerçekleşen çekimler Beylerbeyi semtinde bulunan Sakıp Sabancı Yalısı’nda gerçekleşiyor. Dizinin en önemli bölümleri bu ihtişamlı mekanda çekiliyor.

İstanbul Anadolu Yakası, Beylerbeyi semtinde yer alan yalıya toplu ulaşım araçlarıyla ulaşılabiliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.