Kadın kıyafeti giyerek canlı yayın açtı ‘Eşinden istedikleri kan dondurdu’ Bu kadarına da pes artık

Kadın kıyafeti giyerek canlı yayın açtı ‘Eşinden istedikleri kan dondurdu’ Bu kadarına da pes artık
Karısının soyunmasını istedi, kabul etmeyince külotlu çorabı kendi giyinip canlı yayın açtı.

İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri 2 çocuk sahibi evli çiftin arasını açılmasına sebep oldu. U.A. isimli şahsın para kazanmak hedefiyle karısı F.A'yı bu sohbet sitelerine girmeye zorladığı, eşinin bunu kabul etmemesi üzerine "kadın" gibi davranarak kendisinin başkalarıyla görüştüğü ve karşılığında bu kişilerden para istediği öne sürüldü

Alınan bilgiye göre, İzmir'de bir anaokulunda hizmetli olarak çalışan F.A. (31) ile Tokat'ta restoranda çalışan U.A. (37), yaklaşık 5 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışarak Evlenmeye karar verdi. Ardından çift, bir süre Tokat'ta ikamet ettikten sonra sırasıyla İzmir, Gebze ve Sakarya'da ikamet etti. Aynı zamanda çiftin bu evliliklerinden biri 3, diğeri 5 yaşlarında olmak üzere 2 kızı oldu.

KADIN KILIĞINA GİREREK CANLI SOHBET SİTELERİNE KATILDI

5 yıllık evli çiftin arasında taşındıkları Sakarya'da problemler çıkmaya başladı. İnternet ortamındaki görüntülü sohbet siteleri, U.A. ile F.A'nın arasını açan önemli sebeplerden biri oldu. U.A'nın karısı F.A'yı bu sohbet sitelerine girmeye ve başka erkeklerle konuşmaya zorladığını iddia etti. F.A'nın bunu kabul etmemesi üzerine U.A. farklı bir yönteme başvurarak kadın kılığına girdiği, sesini de değiştirerek başka erkeklerle sohbet ettiği ileri sürüldü. U.A'nın, bu şekilde canlı sohbet sitelerinden para kazandığı da iddia edildi.

aw152832-01.jpg

EŞİM KENDİ TELEFONUMDAN BİRÇOK KİŞİ İLE MESAJLAŞTI

Öte yandan, 2022 yılının temmuz ayında Bursa'da yaşayan C.S. (34), iddiaya göre, sosyal medya üzerinden F.A. ile tanışarak bir süre mesajlaştı. F.A'nın görüntülü konuşma için 100 TL istediği, C.S'nin de parayı gönderdiği belirtildi. Bir süre sonra F.A'nın C.S'yi aralarında geçen yazışmaları yaymakla tehdit ederek, düzenli olarak para istediği öne sürüldü. Şantaja dayanamayan C.S'nin ise Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına giderek şikayetçi olduğu, F.A. hakkında dava açıldığı duyuruldu. Suçlamaları reddeden F.A. ise bu yazışmaları kendi telefonundan U.A'nın yaptığını, eşinin bu şekilde birçok kişiyle yazıştığını öne sürdü.

aw152832-03.jpg

“DELİLLERİ 2 SENEDE TOPLADIM”

Yaklaşık bir yıldır eşinden ayrı yaşadığını söyleyen F.A., Boşanma davası henüz sonuçlanmadığını ve Yaşadığı mağduriyetlerden dolayı delilleri oluşturmasının iki sene sürdüğünün altını çizdi. F.A. delilleri elde ettikten sonra polise ihbar edere ve boşanma davası açtığını söyledi. F.A., “Dışarıdan normal aile gibi görünüyorlardı. İnternetten tanıştık ve evlendik. Evlendikten sonra sürekli adres değiştirmeye başladık. Sürekli çevresindeki insanlara yalan söylüyordu. Daha sonra bana da yalanlar söylediğini anladım" ifadelerini kullandı.

"KÜLOTLU ÇORAP GİYİYORDU"

Eşinin kendisine bu sohbet sitelerine girmesi için baskı yaptığını öne süren F.A., sitelerde soyunmadığı için para gelmediğini ve eşininde bu konuda hakeretine maruz kaldığını söyledi. Hattın kendi üzerinden olduğundan dolayı kendisine dava açıldığını belirten F.A. “Eşim aldığı paraları sürekli kumarda yiyordu. Kadın külotlu çorabı giyiyordu. Yüzünü göstermiyor, sadece bacaklarını gösteriyordu. Canlı sohbet sitelerinde bulunan görevliler 'Erkek misin?' diye şüphelenip aradığında eşim beni konuşturuyordu. Eşim önceden bana ne diyeceğimi söylerdi. Sözünü dinlemediğim zaman bana kızıyor, hakaret ediyordu. Eşim 2 seneye yakın bu şekilde para kazandı" dedi.

aw152832-02.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.