İstanbullular yarına dikkat O ilçelerde tüm gün elektrik kesilecek

İstanbullular yarına dikkat O ilçelerde tüm gün elektrik kesilecek
BEDAŞ, İstanbul'da 27 Ocak 2024 Cumartesi günü planlı ve bakım çalışması yapacağını duyurdu.

Elektrik kesintileri, İstanbul'da yaşayan vatandaşların en büyük sorunlarından biri. Özellikle kış aylarında, soğuk hava ve kar yağışı nedeniyle elektrik ihtiyacı artarken, arıza ve bakım çalışmaları da kesintilere yol açıyor. Peki, elektrikler ne zaman gelecek? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Hangi ilçelerde elektrik kesintisi var? İşte, AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri listesi ve sorgulama ekranı...

İstanbul'un Anadolu yakasında elektrik dağıtım hizmetleri AYEDAŞ tarafından yürütülüyor. AYEDAŞ, planlı elektrik kesintilerini internet sitesinde duyuruyor. Vatandaşlar, AYEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfasına girerek, ilçe, mahalle ve sokak seçerek kesinti bilgilerine ulaşabiliyor. Ayrıca AYEDAŞ'ın sosyal medya hesaplarını takip ederek de güncel duyuruları takip edebiliyor.

İstanbul'un Avrupa yakasında ise elektrik dağıtım hizmetleri BEDAŞ tarafından sağlanıyor. BEDAŞ da planlı elektrik kesintilerini internet sitesinde yayınlıyor. Vatandaşlar, BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfasına girerek, ilçe ve mahalle seçerek kesinti bilgilerine erişebiliyor. Ayrıca BEDAŞ'ın mobil uygulamasını indirerek de kesinti bilgilerini cep telefonundan takip edebiliyor.

jhujij.jpg

wew.jpg

hyt.jpg

mh.jpg

oim.jpg

kjj.jpg

jmj.jpg

okm.jpg

nnh.jpg

kjnn.jpg

jjjjjjjjjj.jpg

nbv.jpg

bgr.jpg

ttt.jpg

mj.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.