Suriyeli komşu 4 yaşındaki çocuğu taciz etti! Mahalleli ayağa kalktı

Suriyeli komşu 4 yaşındaki çocuğu taciz etti! Mahalleli ayağa kalktı
Sokakta oynayan 4 yaşındaki erkek çocuğu A.K.'ye, Suriye uyruklu komşularının oğlu H.F.’nin (11) cinsel tacizde bulunduğu iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı.

Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Selahattin Eyyübi Mahallesi'nde, 30 Nisan akşamı yaşanan bir olay mahalleyi ayağa kaldırdı. İddialara göre, markette çalışan Serkan K. (44) ve eşi Sultan K. (40), 4 yaşındaki oğulları AK'nin, komşuları olan 11 yaşındaki Suriyeli H.F. tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etti.

4-yasindaki-erkek-cocuga-taciz-iddiasi-47722-2.jpg

Olayın ardından, mahalle sakinleri öfkelerini kontrol edemeyerek Suriyeli ailenin evine saldırdı. Mobilyaları dışarıya atarak linç girişiminde bulundular. Ancak, daha fazla şiddetin önlenmesi için araya giren bazı kişilerin müdahalesiyle durum daha da kötüleşmeden kontrol altına alındı.

Polis, olay yerine gelerek güvenlik önlemlerini aldı ve Suriyeli aileyi mahalleden uzaklaştırdı. Ailenin küçük çocuğu A.K. ile annesi Sultan K. ise Çocuk İzlem Merkezi'ne götürüldü. Burada, çocuğun yaşadıklarını anlatması için bir psikolog eşliğinde destek sağlandı.

4-yasindaki-erkek-cocuga-taciz-iddiasi-47722-3.jpg

Polis, iddialarla ilgili olarak geniş çapta bir soruşturma başlattı. Bu olay, mahallede büyük bir endişe ve huzursuzluk yaratmış durumda. Toplumun bu tür olaylara karşı duyarlılığını artırmak ve benzer durumların tekrarlanmasını önlemek için önemli adımlar atılması gerekebilir.

'EN AĞIR CEZAYI ÇEKSİN'

ekran-goruntusu-2024-05-02-120203.png

Suriyeli çocuğun en ağır cezayı çekmesini isteyen Sultan K. "Çocuğumla oyun oynuyorlardı. 2-3 dakika gözümden kaybolmuştu. Hemen aradığımda yan odada boş araziden çamaşırları dışarı çıkmış vaziyetteydi. Şoka vardım, çocuğum 'Bana kötü şeyler yaptı' dedi. Duyar duymaz, aileye gitti Çığlıklarımı duyunca 'Ne bağırıyorsun?' Dediler.

ekran-goruntusu-2024-05-02-120212.png

Polisi olaylar, bütün mahalle büyüdükçe, eşyalarımızı dışarı attık. Ev sahibi de istemiyoruz. Çocuk 3,5-4 yaşında, çocuğuma destek oluyorum. Sonuna kadar şikayetçiyim, sınırlama getirilmesini ve ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.