İstanbul depremi için ünlü deprem kahini tarih verdi

İstanbul depremi için ünlü deprem kahini tarih verdi
Kahramanmaraş depremini önceden bilen Gudatu mahlaslı ünlü kahin Nurcan Çinkara bu kez İstanbul depremi ile ilgili tarih verdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta 11 ilde gerçekleşen 7.6 büyüklüğündeki depremi 10 dakika önceden bilen Gudatu mahlaslı ünlü kahin Nurcan Çinkara çarpıcı açıklamalarda bulundu. YouTube’da yayınlanan bir programda konuşan Çinkara, İstanbul depremi için net konuşarak tarih verdi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNİ ÖNCEDEN BİLDİ

Deprem tahmincisi olduğunu belirten Çinkara, “Kahramanmaraş depremi için depremden önce deprem olacak diye paylaşımlar yapmaya başlamıştım. Depremden 10 dakika önce de Instagram'da canlı yayın açarak söyledim” açıklamalarında bulundu.

İSTANBUL İÇİN TARİH VERDİ

ekran-goruntusu-2024-01-29-142728.png

Ünlü deprem kahini Nurcan Çinkara İstanbul depremi ile ilgili çok konuşulacak açıklamalara yer verdi. Bu sene Karlıova-Yedisu üzerinde deprem beklediğini söyleyen Çinkara, barajla ilgili de bazı sıkıntılar beklediğinin altını çizdi. İstanbul'da şu an büyük bir deprem beklemediğini söyleyen Çinkara, “Bir gün illa olacak ama bu sene beklemiyorum. Karlıova'da beklediğim depremde barajın patlama sıkıntısı var” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.