Tüm İstanbulluya artık bedava olacak: Sınırlama kaldırıldı

Tüm İstanbulluya artık bedava olacak: Sınırlama kaldırıldı
Yaşamanın zor olduğu hayat pahalılığının en çok hissedildiği İstanbul'da güzel haber geldi. Artık bedava olacak, sınırlama kaldırıldı.

İstanbul'da hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısı her geçen gün artarak vatandaşları adeta çaresizliğe sürüklüyor. Son aylarda gıdadan kiraya, ulaşımdan akaryakıta kadar her alanda fahiş fiyat artışları yaşanıyor. Bu durum, özellikle sabit gelirliler ve yoksullar için yaşam mücadelesini katlıyor. İstanbul'da yaşamak iş imkânı, maaş, sosyal imkânlar yönünden avantajlı gibi görünse de aslında İstanbul’da yaşamak hiç kolay değil.

KOTA SINIRLAMASI KALDIRILDI

Enflasyonun belini büktüğü şu günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) vatandaşlara ilaç gibi bir haber verdi. İBB Wi-Fi'da uygulanan 60 GB kota sınırlaması kaldırıldı ve artık İstanbul'da birçok noktada ücretsiz ve sınırsız internete erişim imkanı sunuluyor.

TAMAMEN ÜCRETSİZ OLACAK

Daha önce İBB Wi-Fi'da 60 GB'a kadar ücretsiz internet kullanımı mümkünken, İBB Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı ve İSTELKOM iş birliğiyle bu sınırlama kaldırıldı. Bu sayede vatandaşlar, şehrin birçok noktasında diledikleri kadar internette dolaşabilecek, online oyun oynayabilecek, film izleyebilecek ve sevdikleriyle iletişim kurabilecek. İstanbullular, İstanbul Senin uygulamasını indirerek ücretsiz ve kolayca İBB Wi-Fi'den yararlanabilecekler.

Bu yeni hizmet ile:

  • Vatandaşlar internete erişim imkanlarını genişletecek ve iletişimde kalabilecek.
  • Öğrenciler online derslere ve bilgilere daha kolay ulaşabilecek.
  • İşletmeler internet üzerinden daha fazla müşteriye ulaşabilecek.
  • Turizm faaliyetleri canlanacak ve İstanbul'a gelen misafirler daha iyi bir deneyim yaşayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.