İslam Memiş’ten bomba açıklama Sakın onu satmayın

İslam Memiş’ten bomba açıklama Sakın onu satmayın
Ünlü Finans analisti İslam Memiş, elinde altın bulunan vatandaşlara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar…

Elinde altın bulunan çoğu vatandaşlar şu anki piyasa durumuna göre ne yapmalı? Ünlü Finans analisti İslam Memiş, altın ve gümüş fiyatlarındaki sert yükselişler ‘olacak mı olmayacak mı’ gibi çoğu soruya açıklık getirdi.

Anlık olarak bin 828 seviyelerinde olan altın hakkında akşam saatlerinde Ünlü Finans analisti İslam Memiş, analizlerini paylaştı. Memiş, “Agresif yükselişler gördük. Altın ve gümüş fiyatlarında Cumhuriyet tarihinin en yüksek seviyeleri görüldü. Gram altının TL fiyatı bugün bin 902 lira seviyesine kadar yükseldi. Bu yıl öngörüm bin 880 seviyesinde bitmesi. Önümüzdeki hafta bin 900’lü rakamları görebilir. Peki bu seviyeleri geçebilir mi? 2024 yılı hedefim 2 bin seviyesini görüyorum. Tabi bir düşme olabilir ama düzeltme ile sınırlı kalacak.” ifadelerini kullandı.

fsafsafsafsaf.jpg

İslam Memiş elinde altın bulunduran vatandaşlara uyarılarda bulunarak, “Elinde altın bulunduran arkadaşlarımıza yine uyarılarım aynı. Eğer ev almayacaksan, araba almayacaksan, Herhangi bir şeye ihtiyacın yoksa bu fiyatlardan altın bozmayın. ‘Bu fiyatlardan bozarım, tekrar yerine koyarım’ düşüncesi yanlış bir düşüncedir. O yüzden malına sahip çık.” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.