İslam Memiş canlı yayında açıkladı 'Parasını oraya yatıran her zaman kazanacak'

İslam Memiş canlı yayında açıkladı 'Parasını oraya yatıran her zaman kazanacak'
Ünlü ekonomist İslam Memiş, canlı yayında yatırımcılara seslendi.

Ünlü ekonomist İslam Memiş, dün Borsa İstanbul’da yaşanan düşüşün ardından yatırımcılara seslendi.

Dün Borsa İstanbul 7 bin 529 puan ile yüzde 2.83 düşüş ile kapattı. Borsadaki düşüş yatırımcılar üzerinde paniğe neden oldu. Birçok vatandaş BİST üzerindeki belirsizlik hakkında ekonomistlerin merakını merak ediyor.

borsa-2.jpg

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, düşüş sonrası ‘küçük yatırımcıları borsada incittiler’ paylaşımını X hesabı üzerinden yapmıştı.

Akşam saatlerinde ise ünlü ekonomist İslam Memiş’ten BİST’e ilişkin çarpıcı açıklamalar geldi.

islam.jpg

YouTube canlı yayınında İslam Memiş, BİST’deki yaşanan düşüşün ardından vatandaşlara seslenerek panik satışı yapmamaları konusunda uyardı. Memiş, şu açıklamalarda bulundu.

“Borsa İstanbul 100 endeksi 7 bin 529 puandan kapanış yaptı. Yüzde 2.83 neredeyse yüzde 3'e varan düşüşlerle günü tamamladı. Özellikle pazartesi günü videomuzda 7 bin 700 puan seviyesi güçlü bir destek seviyesi olduğunu ve bunun aşağı yönlü kırılırsa 7 bin 500 seviyesi olabilir mi sorusunu bize soruyorlardı? Evet bu sorunun cevabını hep beraber gördük. 7 bin 500 puan seviyesi görüldü. Borsadan korkmayın! borsa yatırımcısı 2024 yılında yine kazanmaya devam edecek. Bu yıl aslında kazandı ama diğer enstrümanlara kıyasla çok da değil. Fakat 2024 yılında ciddi anlamda kazanacaklar. Borsa yatırımcısı korkmamalı çünkü yabancı yatırımcılar daha Türk borsasına giriş yapmadı. Borsa her zaman kazandırıyor.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.