İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldı mı Programı kapatırken son cümleleri kafaları karıştırdı

İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldı mı Programı kapatırken son cümleleri kafaları karıştırdı
Halk TV'de Halk Ana Haber programını sunan İrfan Değirmenci, bugünkü yayınında programı kapatırken söylediği cümleler dikkat çekti.

Halk TV'de haber programı sunan İrfan Değirmenci bugün çıktığı canlı yayınında Halk Ana Haber'i sunarken program sonunda kullandığı cümleler oldukça çekti. Akıllara, "İrfan Değirmenci Halk TV'den ayrıldı mı?" sorusuna getirdi. İşte konuya ilişkin İrfan Değirmenci'nin açıklamaları:

"Asıl gücün halkın sivil örgütlü mücadelesi olduğunu hatırlatmak gerekiyor zaman zaman. Ezene karşı mücadele etmenin bin bir türlü yolu var. Son 25 yılda öğrendik herhalde. Her zamanda yeni yollar bulmak ve yeni yollar açmak mümkün. O yollardan biri hala televizyon. Çok etkili bir kitle iletişim aracı. Ama tek yol değil.

Velhasıl kelam, yolu eşitlik, özgürlük, adalet mücadelesinde geçenlerle yoldaşlık yapacağımız yeni yollar mutlaka bulunur. Ben, 30 seneye yaklaşan meslek hayatımda hiç kimsenin hakkını almamış, hiç kimseye yıkılmamış, çalışma ekip arkadaşlarımı incitmemiş olmakla övünüyorum. Hep halkın, haklının yanında olduk. Öyle de olmaya devam edeceğim. En kısa sürede yeni bir yolda buluşacağız. Yeni yolları birlikte yürüyeceğiz. Ümidimiz bu yönde..."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.