İnternet aleminin efsane karakteri 14 yıl sonra ortaya çıktı 'Attım hafızaya beyin bedava'

İnternet aleminin efsane karakteri 14 yıl sonra ortaya çıktı 'Attım hafızaya beyin bedava'
Bundan yaklaşık 14 yıl önce 'Beyin bedava' sözleri ile internet aleminin unutulmaz karakterleri arasına giren adamın kısa süre önce paylaşılan görüntüleri yeniden sosyal medyada viral oldu.

Bundan yaklaşık olarak 14 yıl önce çıktığı sınav sonrasında kendisine uzatılan mikrofona ‘Beyin bedava’ cevabını vererek internet ortamında unutulmaz karakterlerden biri haline gelen Ali Kemal isimli vatandaşın 14 yıl sonra internete yüklenen bir video ile tekrardan gündem oldu.

Çıktığı sınav sonrasında kendisine sınav hakkında yöneltilen soruya “Attım hafızaya, beyin bedava. Niye hamallık yapayım. Baktım, karşıma çıktı hepsini yaptım.. Bu kadar” şeklinde yanıt vermiş, yaşanan o anlardan sonra internet aleminin en unutulmaz karakterlerinden biri olmuştu.

14 YIL SONRA ORTAYA ÇIKTI

‘Beyin bedava’ Ali Kemal, viral olan videosundan yaklaşık olarak 14 yıl sonra yeniden ortaya çıktı. Bir vatandaş Ali Kemal ile çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşılan videoda Ali Kemal’in o dönem bir trafik kazası geçirmiş olmasına rağmen sınava girdiğini buna, o haldeyken bile 66 puan aldığını kaydeden vatandaş, Ali Kemal’in Ok Meydanında Fetihtepe Camisi’nin önünde bazlama sattığını videoda aktardı.

Kısa süre önce çekilen videoda tıpkı 14 sene önceki gibi ‘Gereğini yaptım’ ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.