Instagram'da 'hikayelerime kimler baktı' arayışına son

Instagram'da 'hikayelerime kimler baktı' arayışına son
Sosyal medya platformu Instagram'daki hikayeler kısmına yeni özellik geleceği duyuruldu.

Dünyaca ünlü sosyal medya platformlarından biri olan Instagram''da hikaye paylaşmak en sevilen aktivitelerden biri. Paylaşılan hikayelerine kimlerin baktığını görmek isteyen özellikle fazla takipçili kullanıcılar için ise bu durum zor bir hal alıyordu. Duyurulan yeni özellikle kullanıcıların bu sorundan kurtulacağı ifade edildi.

Instagram, 2016 yılında Hikayeler özelliğini uygulamaya eklemiş, aynı tarihten bu yana hikayelerin kimin izlediğini arama özelliğinin de gelmesi kullanıcılar tarafından bekleniyordu. Bir dönem kısa süreyle test edilen özellik, kararlı sürüme geçemedi.

Instagram için hikayelere kimin baktığı şu an tek tek yukarı kaydırılarak görünüyor. Fakat birçok kişinin de bildiği gibi tek bir kişinin bakıp bakmadığını kontrol etmek oldukça zor. Özellikle de takipçi sayısı fazlaca olan yüksek profilli kişiler için bu durum daha da zorlaşıyor.

ShiftDelete.net''te yer alan habere göre; @hammodoh1 adlı Twitter kullanıcısının kısa süre önce yaptığı paylaşıma göre Instagram, hikayeler için kimin baktığını arama özelliği üzerinde çalışıyor. Bu sefer kararlı sürüme gelmesi beklenen özellik, şu anda belirli hesaplar için test ediliyor. Ayrıca konu ile ilgili pek fazla detay bulunmuyor.

Bu özellikle Instagram kullanıcıları, bakanlar arasından tek tek isimleri kontrol etmek zorunda kalmayacak.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.