Instagram'a beklenen özellik yolda: Artık hemen yapılabilecek!

Instagram'a beklenen özellik yolda: Artık hemen yapılabilecek!
Sosyal medya platformları arasında en çok tercih edilenler uygulamalardan biri olan Instagram, yeni özelliklerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. İlk bilgiler sızdırıldı. İşte detaylar...

CİHAT FATİH ERGÜN / KAMU SON HABER

Aylık 1.28 milyarın üstünde kullanıcı sayısıyla dünyanın en çok tercih edilen sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram, bünyesinde güncellemeler yapmaya ve kullanıcılarını yeni özelliklerle tanıştırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde kullanıcı profillerinde bulunan biyografilere ilişkin yanıtlama özelliği üzerinde çalışıldığı öğrenilen Instagram''ın, "hikayeler" kısmı için de bir yenilik getireceği öğrenildi.

YENİ ÖZELLİĞE İLİŞKİN BİLGİLER SIZDIRILDI

Sosyal medya platformları yenilikler üzerinde çalışırken, bu yenilikleri araştıran kişiler ise boş durmuyor. Platformların yapacakları yeniliklere ilişkin özellikleri sızdırarak kullanıcıları önceden bilgilendiren Alessandro Paluzzi, bu defa da Instagram''ın hikayeler kısmına ilişkin getireceği yeni özelliği duyurdu.

Paluzzi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Instagram''ın "Hikayeler" kısmına getireceği yeni özelliğin ne olduğunu açıkladı. Paluzzi, Instagram''ın "hikayeler" bölümünde yayımlanmak isteyen hikayenin doğrudan "Öne Çıkanlar" kısmında paylaşılabileceği yeni bir özellik üzerinde çalışıldığını söyledi.

İşte Alessandro Paluzzi''nin o paylaşımı:

#Instagram is working on the ability to share a story directly to Highlights.

#Instagram bir hikayeyi doğrudan Öne Çıkanlar''a paylaşma yeteneği üzerinde çalışıyor.

Instagram''da şimdilik hikaye paylaşıldıktan sonrasında Öne Çıkanlar''a eklenebiliyor. 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.