WhatsApp, Instagram'a göz kırptı: İşte yeni özellik

WhatsApp, Instagram'a göz kırptı: İşte yeni özellik
Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma ve konuşma platformu olan WhatsApp, gruplara ilişkin getirdiği yeni özelliğiyle Instagram'a göz kırpıyor. İşte ayrıntılar...

ShiftDelete.Net''te yer alan habere göre; Anlık mesajlaşma ve konuşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcıların ortak gruplara katılabilmesini sağlayacak yeni bir özellikle geliyor. Uygulamanın getirdiği özellik, Instagram özelliğine göz kırpar nitelikte. İşte ayrıntılar...

WhatsApp, platform içerisindeki iletişimi geliştirecek bir özellik üzerinde çalışıyor. Halihazırda Telegram’da bulunan “Channels” (Kanallar) sekmesi nihayet WhatsApp’a da geliyor. Bu özellik kullanıcıların, belirli konularda içerik oluşturuculardan mesaj almasına olanak tanıyacak.

KANALLAR ÖZELLİĞİ TEST AŞAMASINDA 

Daha önce benzer bir özellik Instagram için sunulmuştu. Instagram’da bir kanala girdiğinizde, içerik oluşturucu tarafından paylaşılan mesajları ve duyuruları görmek mümkün. Benzer bir özellik şimdi de WhatsApp için sunulacak.

WhatsApp Kanalları, kullanıcıların birbirleriyle etkileşim kurması için daha fazla seçenek sunacak. Bu yeni özellik, kendine özel topluluk oluşturmak ve takipçilerini genişletmek isteyen markalar ve fenomenler için kullanışlı olacak. Ayrıca kanala katılanlar da belirli bir konu hakkında anlık bilgilendirme alacak.

Aslında benzer bir özelliğin halihazırda Telegram’da sunulduğunu belirtmek gerekiyor. Telegram’da kanal açan markalar, kampanya ve özel fırsatlarını bu kanallardan duyurabiliyor. WhatsApp’taki yeni özellik de kullanıcıların ilgilendikleri konularda güncel kalmalarını sağlayacak.

Yeni özellik Android için WhatsApp Beta 2.23.8.6 sürümünde test ediliyor. Kanallar için resmi bir çıkış tarihi bulunmuyor, ancak yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.