Hülya Avşar hastane çıkışı görüntülendi! Tanınmamak için bakın ne yaptı

Hülya Avşar hastane çıkışı görüntülendi! Tanınmamak için bakın ne yaptı
Usta sanatçı Hülya Avşar, bugün Edremit Devlet Hastanesi'nde objektiflere yansıdı. Tanınmamak için çaba gösteren Avşar herkesi şaşırttı.

Gerek sahne tarzı gerek açıklamalarıyla gündemden yıllardır düşmeyen Hülya Avşar, son olarak Edremit Devlet Hastanesi'nde görüntülendi. Hastane içinde tanınmamak için maske takıp bere giydiği dikkat çeken ünlü sanatçı 'geçmiş olsun' diyen vatandaşa 'merhaba' dedi.

Edremit Devlet Hastanesi'nde görüntülenen ve tanınmamak için çaba gösteren Avşar herkesi şaşırttı.

11-002.jpg

Avşar’ın yanında bulunan kişiler ise kameranın kapatılmasını istemesi herkesi şaşırttı. Hülya Avşar her daim muhabirlerle şakalaşması seven biri olarak magazin dünyasında tanınıyor.

aw030201-02.jpg

Ünlü sanatçının birinci katta bulunan genel cerrahi göğüs cerrahi servisinde yatan bir tanıdığını ziyaret için Ayvalık'tan geldiği iddia edildi.

HÜLYA AVŞAR KİMDİR?

Hülya Avşar, 10 Ekim 1963 tarihinde Balıkesir'de doğmuştur. Türk sinema ve televizyon dünyasında uzun yıllardır yer alan ünlü bir oyuncu, şarkıcı ve sunucudur.

Hülya Avşar, Ello Avşar'ın kızı olarak Edremit'te dünyaya geldi. Ailesi tarafından "malakan curri" olarak çağrılan Hülya, bu ifadeyle "sarışın" anlamına gelen Kürtçe bir tabirle anılıyordu.

Babası Celal, Kürt kökenliydi ve annesi Emral ise Türk kökenli bir aileden geliyordu. Hülya Avşar'ın ailesi, annesi tarafından Balıkesirli olup, baba tarafı Hasköy, Ardahanlıdır. Hülya Avşar, Avşar-Pirebat Kürt aşiretine mensup bir aileden gelmektedir.

Hülya Avşar, 2000 yılında Kral TV tarafından düzenlenen yılın müzik ödüllerinde en iyi kadın şarkıcı ödülünü aldı ve müzik kariyerindeki başarılarına bir yenisini ekledi.

Ayrıca Günaydın gazetesinde köşe yazarlığı yaptıktan sonra Show TV'de Hülya Avşar Show'u sundu. Medyapım tarafından hazırlanan talk show formatındaki programın yönetmenliğini Birkan Uz ve Uğur Aksay üstlendi. Avşar Show, Türkiye'de ilk defa Uğur Aksay tarafından uygulanan 16/9 mm sinematografik formatta dijital rejili seti ile çekilen bir şov programı olarak dikkatleri çekti.

VİDEO: İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.