Hadise'den merak uyandıran paylaşım! Kafaları karıştırdı

Hadise'den merak uyandıran paylaşım! Kafaları karıştırdı
Ünlü şarkıcı Hadise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Fotoğraftaki kişinin kim olduğu hayranları tarafından merak edildi.

Ünlü şarkıcı Instagram hesabında yer verdiği paylaşımda, gömlekli bir erkeğin kolunu da kadrajına alarak bir plajı paylaştı. Hadise akıllarda soru işareti bıraktı.

Fotoğraftaki gizemli erkeğin Berk Atan veya Mehmet Dinçerler olabileceğini belirten hayranları ilginç bir detaya da dikkat çekti.

Paylaşımı görenler fotoğraftaki kişinin ilk önce Mehmet Dinçerler olduğunu düşündü. Bunu ise Dinçerler’in yıllar önceki bir paylaşımında gömlekli pozuna dayandırdı. Fakat zaman geçmeden Dinçerler’in giydiği gömleğin aynı olmadığı anlaşıldı.

lolspo.jpg

oioio.jpg

Hadise’nin paylaşımında yer alan gizemli erkeğin Berk Atan olabileceği de iddia edildi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Gönül Dağı” dizisinin başrol oyuncusunun geçenlerde yayınlanan bir tanıtımda, mavi beyaz çizgili gömlek giymişti. Atan'ın Hadise’nin sosyal medya gönderisindeki kişi ile aynı gömleği giymesi iddiaları güçlendirdi.

333-001.jpg

222222.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.